Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

A Fehér Ház rezidenciája már egy sci-fi érzetét kelti a fertőzések miatt

A Fehér Ház felkészül arra, hogy Donald Trump visszatérjen az ovális irodába, az eredeti helyére, ami számos új biztonsági intézkedést vonhat maga után.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A Fehér Ház felkészül arra, hogy Donald Trump visszatérjen az ovális irodába, az eredeti helyére, ami számos új biztonsági intézkedést vonhat maga után.

Az Egyesült Államok elnöke egy ideje már újra a Fehér Házban dolgozhat, de egyelőre nem ugyanott, ahol korábban. Az ovális irodát még csak most készíthetik fel arra, hogy visszatérjen. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Mivel még egy hét sem telt el a fertőzésének kimutatása óta, lehetséges, hogy Trump továbbra is fertőzőképes. A Fehér Házon belül pedig már elég sokan betegedtek meg, és rengeteg kritikát kapott emiatt a kormány, hogy rosszul kezelték a helyzetet.

A CNN arról számolt be, hogy az ovális iroda körül több új biztonsági intézkedést terveznek. Ezek között szerepel egy úgynevezett „izolációs kocsi” elhelyezése, ami sárga ruhákat, légzővédő maszkokat és műanyag védőszemüvegeket tartalmaz a látogatók számára. Ez az irodaajtó előtt fog parkolni, Trump asszisztenseinek közelében.

Trump egyelőre odafent dolgozik, de arra számítanak, hogy hamarosan elfoglalja az ovális irodát, és onnan folytatja a munkát. Azok, akik az elnök közvetlen közelében vannak, kötelesek ezeket a ruhákat, felszereléseket hordani.

Volt, aki azt mondta, a Fehér Ház rezidenciája egy sci-fi film érzését kelti. Természetesen a titkosszolgálat emberei is megkapják ezeket a felszereléseket. Szerencsés körülmények között Trump már szerdán visszatérhet a nyugati szárnyba, és késznek érzi magát a munkára.

Az orvosi stábon kívül senki nem adhat információkat Trumpról, és eddig szinte semmi sem szivárgott ki, így csak nagyon kevesen tudhatják, hogy milyen gyógyszereket szed, vagy milyen kezeléseket kap.

Trump fia szerint az apja mentette meg a kereszténységet

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.