Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Létezik ennél menőbb munka? Vadászgépeket fotóz egy teherszállító hátuljából – videóval

Mindez, ha nem lenne elég, még instruálja is a vadászgép pilótáit, hogy hogyan is álljanak a levegőben, miközben egészen közelről

Cool

A T-800-as

Szerkesztő

Mindez, ha nem lenne elég, még instruálja is a vadászgép pilótáit, hogy hogyan is álljanak a levegőben, méghozzá egészen közelről.

Rengeteg munka létezik a Földön, de azoknak a többségére valóban csak munkaként tekinthetünk… Vannak, akik egész életükben ugyanazt csinálják, míg mások elég gyakran váltanak. Egyik sem jó forgatókönyv. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Mindig arra kell törekednünk, hogy megtaláljuk azt, amiben igazán jól érezzük magunkat, még akkor is, ha ez munka. Kevesen vannak, akikneka hobbijuk a munkájuk, és megőrülnek érte. Van pár ilyen foglalkozás, ha nem is túl sok.

Persze ez felfogás kérdése is, de amikor egy katonai szállító-repülőgép hátuljáról fotózol vadászgépeket, miközben azok a levegőben várakoznak, és nyitva van a raktér ajtaja… Létezik ennél menőbb munka? – a Sputnik News is feltette ezt a kérdést.

Ezúttal egy különleges dologra akadtunk, ami egészen páratlan, és szenzációs. A videó hamar elterjedt a közösségi médiában, és sokan csak irigykednek, mert ez valóban olyasvalami, amire nehéz szavakat találni.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

Bármikor készen állnánk egy hasonló jelenetre, és nem sokan mondhatják el magukról, hogy vadászpilótákat instruálhatnak, ráadásul egy másik gép hátuljából, pár méteres távolságból.