Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,389 $

Európa egyik legjobb vadászgépét vásárolhatja meg Magyarország – ezt érdemes tudni

A témával kapcsolatos pletykák megjelenése után – még ha egyelőre semmi sem biztos – érdemes megnézni, miben különbözik a JAS-39 Gripenek legújabb, E jelzésű variánsa az eddig használt C-től.

További Hírek

Megtalálták annak a vadászgépnek a roncsait, mely nem sokkal azelőtt tűnt el, ráadásul egy nagyon értékes gépről van szó.

A tajvani erők figyelemmel kísérték a helyzetet, s az ilyen jellegű incidenseknél már megszokott módon reagáltak.

Hat hadihajóról és harminchárom harci repülőgépről van szó, amelyek közül tíz, J-10 és J-16 típusú gép a Tajvani-szoros középvonalát is átlépte.

A tajvani védelmi minisztérium közleménye szerint több hadihajó és rengeteg vadászgép jelent meg Kína részéről a sziget körül.

Tajvan jelentés szerint csak az elmúlt 24 órában összesen 21 kínai gépet észleltek a légterükben, amivel tovább nő a feszültség a két ország között.

Kína azt állítja, hogy az USA ferdíti a tényeken a vadászgépes esetük kapcsán, amikor is a kínai gép túl közel került az amerikaihoz.

Alig pár méter választotta el egymástól a kínai vadászgépet és az amerikai felderítő gépet, amire eddig nemigen volt példa.

A 45 éves férfi jó ötletnek tartotta, hogy házának udvarából napokig lézerpointerrel vakítja el a gépek pilótáit.

Az amerikai légierő rövidesen bemutatja a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb lopakodó technológiával felszerelt harci repülőgépét.