Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Eltörölhetik a bankkártyás fizetés 15 ezer forintos limitjét

Megszüntethetik a koronavírus-járvány első szakasza óta érvényben lévő 15 ezer forintos korlátot, ugyanis biztonsági szempontból nem tartják indokoltnak a további alkalmazását.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Megszüntethetik a koronavírus-járvány első szakasza óta érvényben lévő 15 ezer forintos korlátot, ugyanis biztonsági szempontból nem tartják indokoltnak a további alkalmazását.

Homa Péter a Bankkártya.hu-tól a Magyar Nemzetnek adott interjúban elmondta, a vírusvédelem ma már egyértelműen a cseppfertőzés elleni védekezésről szól, így biztonsági, bakin szempontokat nézve nem indokolt, és veszélyes is lehet érvényben tartani a jelenlegi szabályozást. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A szakember kiemelte, azért is érdemes lenne fontolóra venni a PIN-kód nélküli tranzakciós limit csökkentését, mert az elveszett bankkártyával jóval több pénz költhető, mint a korábbi egységes, 5 ezer forintos limit esetén.

Habár a terminálok automatikusan kérik tőlünk a PIN-kódot 150 euróval megegyező forintösszeg feletti tranzakcióknál, az anyagi kár sokszor az ez alatti pénzmennyiségeknél is jelentős lehet.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.