Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,406 $

Kína már a WHO-val folytat tárgyalásokat a koronavírus vakcináról

A WHO tisztviselője kedden elárult,a, hogy Kína tárgyalásokat folytat az Egészségügyi Világszervezettel arról, hogy az általuk kifejlesztett és előállított vakcináit felvegyék az úgynevezett „sürgősségi felhasználási listára”.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A WHO tisztviselője kedden elárult,a, hogy Kína tárgyalásokat folytat az Egészségügyi Világszervezettel arról, hogy az általuk kifejlesztett és előállított vakcináit felvegyék az úgynevezett „sürgősségi felhasználási listára”.

Kína nagyon jól halad a vírus elleni harcban, és a hatalmas lakosság ellenére nap szinte folyamatosan padlón tartják a járványt. Alig van „pár” fertőzött, és azok is rendre „importfertőzöttek”, tehát nem helyi megbetegedésről van szó. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Az országban már egy ideje tesztelnek, és megkezdték a sürgősségi oltásokat is. Most pedig a WHO-val tárgyalnak, miután egy olyan vakcina lehet a kezükben, ami sok más országnak is segíthet. Oroszország és az Egyesült Államok lehet még ilyen közel a széles körben is beadott oltások megkezdéséhez.

A WHO megerősítette, hogy Kína megkereste őket, hogy a vakcinájuk felkerüljön a sürgősségi felhasználási listára. Ehhez nyilvánvalóan vizsgálatokra lehet szükség a WHO részéről, megbizonyosodván arról, hogy az oltás teljesen biztonságos és hatékony.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/?utm_source=Liner&utm_medium=Cikk&utm_campaign=Szerkeszto

Ha zöld utat kap Kína, akkor globális szinten is elterjedhet az általuk fejlesztett oltás, ami eddig csak az országon belül kerülhetett használatra. „A WHO célja, hogy minden ország hozzáférhessen a legkorábbi oltásokhoz amik bizonyítottan biztonságosak, hatékonyak és jó minőségűek.” – idézte a CNN Socorro Escalate-t, a WHO tisztviselőjét, hozzátéve, hogy ez is bizonyítja Kína hozzáállását, valamint azt, hogy az országok menyire összetartóak tudnak lenni, félretéve a sérelmeiket és konfliktusaikat.

Rendőrökre támadt egy férfi Budapesten, majdnem tragédia lett a vége (videó)

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.