Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,98 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
454,19 Ft
Bitcoin
69,577 $

Rendőrökre támadt egy férfi Budapesten, majdnem tragédia lett a vége (videó)

Az agresszív magatartást tanúsító férfi hirtelen az egyik rendőr mögé lépett, majd megfogta a derékszíján lévő fegyvert, amellyel nagy valószínűséggel tüzet szeretett volna nyitni a járókelőkre.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az agresszív magatartást tanúsító férfi hirtelen az egyik rendőr mögé lépett, majd megfogta a derékszíján lévő fegyvert, amellyel nagy valószínűséggel tüzet szeretett volna nyitni a járókelőkre.

A szóban forgó eset a fővárosban található Köki terminálnál történt. A bíróság azonnali hatállyal elrendelte a férfi letartóztatását, aki pénteken a budapesti autóbusz-pályaudvarnál el szerette volna tulajdonítani az egyik rendőrjárőr szolgálati fegyverét. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: megtalálták a 28 éves fiatal nő holttestét

A Központi Nyomozó Főügyézség tájékoztatása szerint a fiatal férfi október 2-án délután 3 óra körül a neki háttal álló egyik rendőr mögé lépett, ráfogott az őrmester nadrágszíjára erősített tokban lévő lőfegyverre, majd azt megpróbálta elvenni.

A rendőr észrevette a mozdulatot, majd megakadályozta, hogy a férfi elvegye tőle a fegyvert, ennek ellenére az elkövető többször is megpróbálta kirántani azt a tiszt tokjából. A helyszínen lévő négy rendőr a kollégájuk segítségére sietett, és megbilincselték az erőszakoskodó férfit.

A 24 éves tettes célja az volt, hogy halálosan megsebesítse a benne lévő 14 lőszer megszerzésével a járőröket, de az sem elképzelhetetlen, hogy a gyalogosokkal is ugyanezt tervezte.

Azóta az elkövetőt őrizetbe vették, emberölés előkészületének bűntette miatt pedig gyanúsítottként fogják kihallgatni. A férfi beismerte, hogy el akarta venni a rendőr fegyverét, azt viszont cáfolta, hogy meg akarta őket ölni.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/?utm_source=Liner&utm_medium=Cikk&utm_campaign=Szerkeszto

Az elkövető előreláthatólag egytől öt évig terjedő letöltendő szabadságvesztésre számíthat.

Az esetről készült felvételeket az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni.

Szentkirályi Alexandra szerint vele minden budapesti jól jár

Mint mondta, ma a Városházát a DK elnökének emberei irányítják, s a mostani városvezetéssel csak Gyurcsányék járnak jól.