Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Tripla kudarc a Barcelonánál az átigazolási szezon fináléjában

Ronald Koeman, a Barcelona új edzője örülhet, mivel sikerült leszerződtetnie a honfitársát, aki a csapat egyik legjobbja lehet. Memphis Depay álma teljesült.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Két nagyon fontos játékost sem sikerült szerződtetnie a Ronald Koeman vezette csapatnak, akikre nagy szükségük lett volna, miközben az egyik sztárjukat még kölcsönben sem tudták adni.

Memphis Depay még mindig csak 26 esztendős, és hatalmas tapasztalattal bír. A Manchester United lehetett volna a nagy kiugrási lehetősége, de nem tudott konstans jó teljesítményt nyújtani, és végül megváltak tőle. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A szélső nem esett kétségbe és ugyan voltak ajánlatai Angliából, a Premier Leauge-ből, a költözés mellett döntött. A holland nem tért haza, hanem Franciaországba költözött. A Lyonnál újra ragyogni kezdett, és a Ligue 1 egyik legjobb játékosa lett.

Depay okosan taktikázott, mivel tudta, ha jól teljesít, nagyobb kluboknál is játszhat a jövőben, így nem hosszabbított a Lyonnal, akik emiatt kénytelenek voltak eladni őt, hogy pénzt csináljanak a távozásából.

A 26 éves támadó iránt a PSG, a Juventus, az Inter és az AC Milan is érdeklődött, de ő csak a Barcelonára koncentrált, ahol a válogatott edzője mellett dolgozhatott volna tovább. Eredetileg hamarabb csatlakozhatott volna, de közbeszólt a Barca pénzügyi helyzete.

A koronavírus okozta válság miatt a katalánoknak eladniuk is kellett ahhoz, hogy vásároljanak. A folyamatos sérülésekkel bajlódó Ousmane Dembélé lett volna a kulcs, akit már féláron is kínáltak a Manchester Unitednek, de a francia még a kölcsönbe sem akart belemenni. Tette ezt annak ellenére, hogy tudja, nem éppen a kedvenc a holland menedzsernél.

Emiatt Depay sem szerződhetett a katalánokhoz, és leghamarabb erre a téli időszakban lehet lehetősége, vagy nyáron, amikor lejár a szerződése a Lyonnal. A másik fontos láncszem Eric Garcia lett volna. A Manchester City védőjét is nagyon szerette volna Koeman, amiről nyíltan beszélt, akárcsak Depayról. Mindkét játékosban nagy potenciált lát, de egyelőre egyikük sem csatlakozik. Garciának szintén lejár a szerződése jövő nyáron, ám addig még a City meggyőzheti őt a hosszabbításról.

Noha sokat tárgyaltak a fiatal és nagyon tehetséges védőről, nem tudtak megállapodást kötni. Most egyfajta harc alakulhat ki a játékos kegyeiért, és a briteknek a téli időszak lehet az utolsó esélyük arra, hogy pénzért cserébe engedjék el, vagy ha meggyőzik a maradásról, akkor a Barcelonának jó időre le kell mondania róla.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

Egyelőre annyit tudni, mint amiről a goal.com is beszámolt, a City hosszabbítást ajánlott a játékosának, de azt visszadobták. Az előző szezonban 20 alkalommal léphetett pályára, és Pep Guardiola nagyon is számolna vele a folytatásban. Ugyanakkor már öt középső védője is lesz a menedzsernek Dias és Ake érkezésével, akiket 62, illetve 40 millió fontért vásároltak meg.

Messi és Fati még mindig nem írtak alá, de az egyik legfontosabb láncszem közel áll ehhez

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.