Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Mourinho: „Ha valaki nem sírhat a VAR miatt, az a Manchester United”

Jose Mourinho kissé odaszúrt a volt klubjának, akit 6-1-re győzött le, ráadásul az Old Traffordon egy igencsak véleményes kiállás erős közreműködésével.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Jose Mourinho kissé odaszúrt a volt klubjának, akit 6-1-re győzött le, ráadásul az Old Traffordon egy igencsak véleményes kiállítás erős közreműködésével.

Mourinho nagyon boldog lehet, mert rendkívül nagy verést mért a korábbi csapatára, a Manchester Unitedre, ahonnan idő előtt kellett távoznia. Londonban vállalt újra munkát, és a dolgai egyelőre jobban alakulnak. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Az Old Traffordon megrendezett rangadón már az első pár percben három gólt, és egy fordítást láthattak a televízió nézői, mivel a stadionokban továbbra sem lehetnek rajongók, még kisebb létszámban sem.

Volt egy nagyon véleményes eset is a mérkőzésen, ami erőteljesen befolyásolta a végeredményt. 1-2-nél Martialt kiállították. A francia egy ütés miatt azonnal piros lapot kapott. Számtalan hasonló esetet láthattunk már a múltban, de a legtöbb alkalommal maximum sárga lapokat adtak a bírók.

Ebben az esetben más volt a helyzet, noha közvetlen azelőtt Lamela torkon ütötte Martialt, de a United sztárja nem dobta magát a földre, szemben a londoniak játékosával. Ezek után mindenki azt várta, hogy a VAR majd tisztázza a helyzetet, vagy rosszabb esetben mindkét játékos pirosat kap. Végül semmi nem történt, Martialnak kellett elhagyni a pályát.

Ezután még négy gólt vágott az emberhátrányban, de nagyon rosszul játszott Manchester United ellen. A hazaiak nevetségesnek nevezték azt, amit Lamela csinált, és ezzel megtéveszthette a bírót, bár a VAR még mindig ott volt, mint lehetőség.

„ Nem néztem meg. Talán később meg fogom tenni. Ha valaki sírhatna a VAR-döntések miatt, az a Tottenham, és ha valaki nem sírhat a VAR miatt, az biztosan a Manchester United.” – idézte a portugál menedzser Sky Sportsnak adott nyilatkozatát a goal.com.

„Szóval nem tudom, az egyetlen dolog, amit tudok, hogy rendkívül jól játszottunk. Mondtam a játékosaimnak, hogy itt egy jó eredmény győzelmet érhet, és így is tettünk. A Manchester United pedig nem veszít sok mérkőzést, de ez a hatos vereség természetesen nem gyakori.”

„Taktikailag és pszichológiailag nagyon jól felkészültünk, a csapat készen állt. Olyannyira készen álltunk, hogy még az első percben ítélt büntető és az 1-0-ás állás sem befolyásolta a csapatot, egyáltalán nem.”

„Egyesek mondhatják azt, hogy hosszú időn keresztül 10 játékossal játszottál, ami igaz, de számomra az is, hogy 11 a 11 ellen is nagyon jól játszottunk, és hatalmas problémákat okoztunk, 2-1-re nyertünk abban a formában, és nem találtak fogást rajtunk, hogy kontrolláljanak bennünket.”

Abszurd ajánlatot tett a Barcelona a Manchester Citynek