Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

A Man United növelte a biztonsági szintet a főnöke körül, de nem volt gond

A legendás brit klub tanulhatott a januárban történekből, amikor Ed Woodward veszélyben lehetett, és megtámadták az otthonát az átigazolási időszak végén.

Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A legendás brit klub tanulhatott a januárban történekből, amikor Ed Woodward veszélyben lehetett, és megtámadták az otthonát az átigazolási időszak végén.

Fogalmazzunk úgy, hogy a szakember nem kedvenc a Manchester United szurkolóinak körében. A többség őt tartja felelősnek azért, hogy a brit klub immáron évek óta nem tudott harcban lenni a Premier League bajnoki címéért. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az edzőcserék és hatalmas pénzköltségek után sem változott sokat a helyzet. Woodward az, aki áldását adhatja a különböző igazolásokra, és a pénzköltésekre. Rengeteg olyan rajongót találni, akik nem elégedettek a munkájával, de még mindig Manchesterben dolgozhat.

Tavaly olyannyira dühösek voltak páran a rosszul sikerült átigazolási időszak és a kialakult helyzet miatt, hogy januárban vandálok támadták meg a szakember otthonát. A Manchester United semmit sem akar a véletlenre bízni, és emiatt növelte a biztonsági szintet Woodward körül.

Erről a Mirror számolt be, miután a vezérigazgató ismét célponttá válhat a dühös rajongók körében. Legutóbb egy 20 főből álló csoport rongálta meg a United-főnök házát, és füstbombákat is dobáltak a területre.

A szurkolók állítólag dühösek voltak az átigazolási időszakban látottak miatt, annak ellenére, hogy a United akkoriban közel volt Bruno Fernandes leigazolásához, aki hamar nagyon nagy sztárrá vált a klubnál.

Látván a jelenlegi helyeztet, és azt, hogy a szurkolók ismét egyre dühösebbek kezdtek lenni, a Unitednek lépnie kellett. Nyár óta tárgyaltak Jadon Sancho megszerzéséről, és az üzlet nem jön létre, mert a csapat nem volt hajlandó kifizetni a Dortmund által kért körülbelüli 120 millió eurós összeget.

Woodwordnak Londonon kívül is van egy háza, ahol az ideje nagy részét tölti a feleségével és a két gyermekével. Egy családtag sem volt a cheshire-i villában, amikor támadás érte az ingaltlant és a területet. Szombat este a United ragaszkodott ahhoz, hogy nincsenek igazi aggályaik Woodward személyes biztonságát illetően. Végül sikerült igazolniuk, és Cavani is csatlakozott!

Hivatalos: Portugáliából igazolt sztárvédőt a Manchester United