Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Egy újabb nagyon fontos Trump-tag lett koronavírus-fertőzött

A hivatalos tájékoztatás szerint már az elnök kampánymenedzsere is elkapta a koronavírust. Egyre többen produkálnak pozitív tesztet Donald Trump közvetlen környezetéből.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A hivatalos tájékoztatás szerint már az elnök kampánymenedzsere is elkapta a koronavírust. Egyre többen produkálnak pozitív tesztet Donald Trump közvetlen környezetéből.

Csütörtökön indult be a nagy lavina, és azóta sorra érkeznek a bejelentések az új fertőzöttekről a Fehér Ház környékéről. Donald Trump szintén érintett ebben, akit kórházba szállítottak, hogy a lehető legjobb kezelésben részesítsék. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Trump saját maga is bejelentette a hírt a Fehér Ház közleménye mellett. Az elnök összességében jól van, akárcsak a felesége, aki szintén elkapta a vírust. A CNN ezúttal a kampánymenedzser, Bill Stepien pozitív tesztjét erősítette meg, aki egy újabb magas rangú tisztviselő, és az egyik legfontosabb személy a kormányon belül.

A szakember még péntek este kapta meg a teszt eredményét, aki enyhe influenzaszerű tünetekkel küzd. Stepien az elnökkel és a csapatával kedden Clevelandbe utazott az első elnöki vitára. Hope Hicks, Trump legfőbb segítője is a gépen volt, aki szintén koronavírus-beteg lett.

Azok, akik az elnök közvetlen közelében voltak, mind potenciális fertőzöttek lehettek. Rövid időn belül közel 10 hasonló esetről számoltak be. Stepien otthonról folytatja a munkát, és a többiek is hasonlóan tesznek. USA elnöke a pihenés ideje alatt is hasonlóan tehet az őt ápoló Walter Reed Nemzeti Katonai Orvosi Központban.

Mélyvénás trombózist és tüdőembóliát okozhat a koronavírus