Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,058 $

Négy hónap alatt most a legmagasabbak a számok Oroszországban: támad a vírus

A koronavírus erősödni látszik Oroszországban, és négy hónap alatt most közölték a legmagasabb számokat, ami újabb intézkedésekhez vezetheti Moszkvát.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A koronavírus erősödni látszik Oroszországban, és négy hónap alatt most közölték a legmagasabb számokat, ami újabb intézkedésekhez vezetheti Moszkvát.

Moszkvában is folyamatosan egyeztetnek a koronavírus-helyzetről, és igyekeznek olyan korlátozásokat hozni, amikkel valódi eredményeket érhetnek el a vírus elleni harcban. Legutóbb például a fővárosban sok helyen kötelező fogják tenni az otthoni munkavégzést. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Az elmúlt 24 órában már a 9 000-et is elérték a napi fertőzésszámok Oroszországban, ami az elmúlt 4 hónapot tekintve a legmagasabb szám. A hatóságok szerint 186 ember halt meg országszerte a COVID-19 következményeként 1 nap alatt.

Az ST beszámolója szerint Moszkva jelenti az epicentrumot az országon belül, ahol 24 óra alatt 2 704 új esetet rögzítettek. A halálesetek száma már 21 077, ami országszerte értendő. A kormány egyelőre nem tervezi a lezárásokat, bár ez a 9 412 új koronavírus-beteg is elég erős figyelmeztetés lehet.

Május 23. óta nem voltak ilyen magasak a számok, mint az elmúlt 24 órában. Eddig legalább 1 194 643 fertőzésről tudni csak Oroszországban, amivel a lista első felében kaptak helyet a járvány kitörése óta.

A hivatalos tájékoztatás szerint Moszkva visszaállíthatja a kemény intézkedéseket, ha a 13 milliós lakosa figyelmen kívül hagyja a COVID-19 védelmi szabályait. Ezt maga a polgármester, Sergei Sobyanin erősítette meg.

Megrohamozták a kórházat, miután meghalt egy koronavírusos beteg

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Nagyon megy az Arsenalnak, ezekkel a gólokkal nyertek a Southampton ellen (videó)

Míg a Manchester United hosszú évek óta keresi a megfelelő edzőt Sir Alex Ferguson helyére, addig az Arsenal egyértelműen rátalált Arsene Wenger méltó utódjára.