Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Azok, akik nem hordanak maszkot, büntetést kapnak New Yorkban

New York vezetője is megelégelte a helyzetet, és büntetést szab ki azokra, akik nem hajlandóak hordani a maszkot a koronavírus idején, miközben még mindig sok a fertőzött.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

New York vezetője is megelégelte a helyzetet, és büntetést szab ki azokra, akik nem hajlandóak maszkot hordani a koronavírus idején, miközben még mindig sok a fertőzött.

New York továbbra is a lista élén szerepel az Egyesült Államokban a fertőzéseket illetően. Egy másik városban sem rögzítettek annyi COVID-19 beteget, mint az államok talán leghíresebb és legnevesebb körzetében. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Azóta számos korlátozást vezettek be, és már egy ideje pénzbüntetéseket is adnak azoknak, akik nem tartják be a szabályokat. New York City például pénzbírságot szab ki azokra az emberekre, akik nem hajlandóak maszkot viselni.

A döntés azután született, hogy az új koronavírus pozitív tesztjeinek aránya hónapok óta először 3%-fölé emelkedett – jelentette Bill de Blasio polgármester, amiről a TRT World is beszámolt a koronavírus hírei között.

A tisztviselők először ingyenes maszkokat kínálnak azoknak, akiket rajta kapnak azon, hogy nem védekeznek. Ha az illető mindezt visszautasítja, pénzbírságot kap. A polgármester azt mondta, a céljuk az, hogy mindenki számára ingyenes maszkot biztosítsanak.

„Nem akarunk bírságokat kiszabni az emberek számára, de ha szükséges, megtesszük.” – tette hozzá New York City polgármestere. Az új szabály az egész városra kiterjed. A rendszer hasonló ahhoz, mint amit korábban már bevezettek a városban, miszerint azok, akik nem hordanak maszkot a tömegközlekedési eszközökön, 50 dolláros büntetést kötelesek fizetni.

Finnországban is hamarabb kell leállni az italozással a vírus miatt

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.