Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

Belehalt a szövődményekbe az a nő, akit fertőtlenítővel kezeltek sóoldat helyett a kórházban

Életét vesztette az a csurgói nő, akit tévesen fertőtlenítőszeres kezelésben részesítettek az orvosok idén májusban a Szigetvári Kórházban.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Életét vesztette az a csurgói nő, akit tévesen fertőtlenítőszeres kezelésben részesítettek az orvosok idén májusban a Szigetvári Kórházban.

Az RTL Klub híradójának a kórház igazgatója megerősítette a hírt, miszerint a mérgezés okozta súlyos komplikációk következtében hunyt el a 42 év körüli páciens. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A beteg rutin nőgyógyászati műtétre érkezett a Szigetvári Kórházba, ahol a sebészeti beavatkozás alatt a feltárt szakaszt nem sóoldattal, hanem erős fertőtlenítőszerrel mosták át, feltehetően azért, mert korábban összecserélték a két üveget – számolt be róla az Index.hu hírportál.

Az egészen döbbenetes műhiba miatt kritikus állapotban szállították át a nőt a pécsi klinika intenzív osztályára, ahonnan viszont már soha többé nem térhetett haza. A kórházigazgató közölte, a halálát sajnos valóban a mérgezés szövődményei okozták, egyúttal hozzátette, őszintén sajnálja a történteket.

A rendőrség képviselői a híradó felkeresésére elmondták, a büntetőeljárás jelenleg még folyamatban van. A Nemzeti Népegészségügyi Központ a televízió kérdésére azt válaszolta, a kórház dokumentációs szabálytalanságot követett el, amiért kétmillió forintos pénzbírságot kaptak.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Távvezérelt csótányok játszhatnak kulcsfontosságú szerepet a mentési műveletekben

A szingapúri Nanyang Technológiai Egyetem tudósai sikeresen fejlesztettek ki távirányítású csótányokat, amik forradalmasíthatják a kutató-mentő műveleteket.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.