Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Müller Cecília nem javasolja a fogmosás mellőzését az óvodákban

Az országos tisztiorvosi szerepet betöltő Müller Cecília egyértelművé tette, hogy az óvodákban szükséges a fogmosás engedélyezése, és erre fel is hívta az óvónők figyelmét.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az országos tisztiorvosi szerepet betöltő Müller Cecília egyértelművé tette, hogy az óvodákban nem javasolt a fogmosás mellőzése, és erre fel is hívta az óvónők figyelmét.

A liner.hu is beszámolt arról, hogy a pécsi óvodákban megtiltották a fogmosást a koronavírus-járvány ideje alatt. Ez több kérdést is felvetett, ami után az operatív törzs hivatalos sajtótájékoztatóján reagáltak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Müller Cecília országos tisztiorvos, aki továbbra is az egyik legfontosabb tagja a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzsnek, válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre, megkeresésekre.

A doktornő hangsúlyozta a fogmosás fontosságát, ami egyfajta megelőző tevékenység is. A gyerekek számára a fogmosás egy alapvető higiéniai eljárás, amire szükség van. Emiatt Müller Cecília arra kérte az óvodákban dolgozó óvónőket, hogy ennek megfelelően járjanak el, és nem javasolják a tevékenység mellőzését.

Az országos tisztiorvos szerint a legjobb megoldás az, hogy távolságot hagynak a gyerekek között, de közben engedélyezik számukra a fogmosást.

Müller Cecília: mindenütt megjelenhetnek a betegek

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.