Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,715 $

Itt halnak meg a legtöbben koronavírusban Délkelet-Ázsiában

A napi adatok szerint Indonézia is rekordot döntött, mivel soha ezelőtt nem voltak ilyen nagy számok az új fertőzések számába, miközben a halálos áldozatok száma is folyamatos növekedést mutat.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A napi adatok szerint Indonézia is rekordot döntött, mivel soha ezelőtt nem voltak ilyen nagy számok az új fertőzések számában, miközben a halálos áldozatok száma is folyamatos növekedést mutat.

A CNA által is közzétett jelentés szerint 4 465 új fertőzésről számoltak be Indonéziában. Ez eddig a legnagyobb koronavírusszám a napi emelkedéseket tekintve. A fertőzések száma eddig összesen 25 388. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Az ország egészségügyi minisztériumának adatai szerint további 140 haláleset történt, így a halálos áldozatok száma elérte a 9 977-et. Ez a legnagyobb ilyen szám Délkelet-Ázsiában. Ez pedig újabb és újabb korlátozásokat vonhat maga után.

Az országban több miniszter is COVID-19 fertőzött lett, ami újabb intő jel arra, hogy a vírus mindenhol ott van. Jakarta például azt tervezi, hogy megduplázza a koronavírus-tesztek számát, és újbóli korlátozásokat vezethetnek be a terjedés lassítása érdekében, valamint amiatt, hogy a kórházak terheltsége csökkenjen.

A 10 milliós városban naponta körülbelül 50 000 tesztet végeznek, így remélik, hogy ez a szám hamarosan legalább 100 000 lesz.

Operatív törzs: ha már a szennyvízmintában van a vírus, nem lehet tenni semmit