Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Végre komoly pénzt keresett a Barcelona, lehet igazolni Messi mellé

Korábban Ronald Koeman, a Barcelona edzője is azt mondta, ahhoz, hogy igazolni tudjanak, játékosokat kell eladniuk. Ezt most meg is történt, és nem egy kisebb összegről van szó.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Korábban Ronald Koeman, a Barcelona edzője is azt mondta, ahhoz, hogy igazolni tudjanak, játékosokat kell eladniuk. Ezt most meg is történt, és nem egy kisebb összegről van szó.

Ugyan nemrég Vidal is elhagyta a klubot, ahol már nem tartottak igényt a szolgálataira, mindössze 1 millió eurót kapott érte a Barcelona az Intertől. Ez pedig nagyon kevés ahhoz, hogy a katalánok igazoljanak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Koeman, az új edző sok új játékost írt fel a listára, és a többség csatlakozni szeretne a Lionel Messi vezette alakulathoz, de a pénzhiány nagyon nehézzé teszi a helyzetet. Többek között Memphis Depaynak is emiatt kell várnia, és ha a La Liga sztárcsapata nem lesz résen, a holland a Lyonból az AC Milanhoz kerülhet.

Nemrég azonban egy nagyobb összeget tettek zsebre, ugyanis 37 millió dollárt kaptak az angol Premier League-ban szereplő Wolverhamptontól. Ennek értelmében Nelson Semedo elhagyja Spanyolországot, hogy Angliában folytassa tovább.

A 26 esztendős balhátvéd 2017 és 2020 között volt tagja a csapatnak. Azelőtt a Benfica játékosa volt, de most ismét váltott, és ezelőtt soha nem játszott a Premier League-ban, ami egy remek kihívás lehet számára.

A goal.com is beszámolt a részletekről, miszerint az átigazolási díj később 48 millió dollárra emelkedhet. A britek már nagyon várják a játékos debütálását, aki remek erősítés lehet hátul. A kontraktusa 3 évre szól, amit 2025-ig hosszabbíthatnak meg az opciós jog segítségével.

Semedo négy trófeát nyert a Barcelonával, köztük két La Liga címet. Ez egy szép és eredményes időszak volt számára, most azonban már Angliában kell megmutatnia a képességeit. Nem kizárt, hogy a liga egyik legjobb hátvédje lesz belőle.

Aubameyang trükkös passzát senki sem bírta lekövetni, még a kamera sem – videóval

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.