Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Az NFL nem kegyelmez: néhány nap alatt 1.7 millió dollárnál jár a koronavírus-büntetések összege

Az amerikai bajnokságon belül nagyon komolyan veszik a koronavírushoz köthető korlátozásokat, és ennek kapcsán újabb büntetéseket osztottak ki, mert voltak, akik nem tartották be a szabályokat.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az amerikai bajnokságon belül nagyon komolyan veszik a koronavírushoz köthető korlátozásokat, és ennek kapcsán újabb büntetéseket osztottak ki, mert voltak, akik nem tartották be a szabályokat.

A liner.hu korábban már beszámolt arról, hogy az NFL-ben többen is komoly büntetéseket is kaptak a maszkok helytelen viselése miatt. A Nemzeti Labdarúgó Liga most két újabb edző kapcsán szabott ki bírságot, akik nem a szabályoknak megfelelően jártak el a maszkok használata kapcsán – mondta CNBC egyik forrása. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

A bírságok összege összesen már 1.7 millió dollárra rúgnak, és még mindig csak a szezon harmadik hetében járunk. A szabályok szerint a csapat személyzetének védőmaszkot kell viselnie, miközben a pálya szélén tartózkodik.

Miután a másik két edző esetében is arra lett figyelmes a liga, hogy nem viselik a maszkokat, nem volt más opció, minthogy megbüntessék őket. Jon Gruden és Sean Payton sem tartotta be a szabályokat. A Raiderst és a Saintst egyaránt 250 000 dollárral vágták meg, addig a két edző fejenként 100 000 dollárral tartozik a ligának.

Gruden azt mondta, korábban ő is elkapta a vírust, és érzékeny a témára, de megfizeti a bírságot, amit az NFL szabott ki rá. Lassan 2 millió dollárnál jár a bírságok összege, ami elrettentő példa lehet a többi csapat számára, vagy azoknak, akiket már megbüntettek.

Noha a bajnokság heti rendszerességgel teszi a játékosokat és a személyzetet, az NFL továbbra is előírja a csapat személyzete számára, hogy védőálarcot viseljen a játékok során a koronavírus lehetséges terjedésének leküzdésére.

Szeptember 16-án az NFL 7 pozitív tesztet jelentett, köztük 2 játékossal a 40 479 mintából. Az NFL közlése szerint egy héttel korábban 8 pozitív tesztet rögzítettek.

Megállapodás születhet Messi kedvenc csatártársáról, aki mégsem ingyen távozik

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.