Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

A Manchester United rajongói csak fogják a fejüket: védőt adnának, csatárt igazolnának

Annak ellenére, hogy nyilvánvaló a védőprobléma a Manchester Unitednél, a csapat eladhatja az egyik legjobb formában lévő védőjét, és csatárt igazolhat.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy nyilvánvaló a védőprobléma a Manchester Unitednél, a csapat eladhatja az egyik legjobb formában lévő védőjét, és csatárt igazolhat.

Az eddig közösségi médiás visszajelzések és fórumok szerint rengeteg olyan rajongója van a Manchester Unitednek, akik messze nem elégedettek a vezetőség munkájával. A csapat egyrészt nagyon inaktív az átigazolási piacon, másrészt még mindig nem oldottak meg alapvető prolbémákat. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezek közé tartozik a védelem, és láthattuk is, hogy az hogyan működött, vagy nem működött a Premier League első fordulójában. Igazi hidegzuhany és kínos vereség volt az, amit a szurkolóknak kellett átélniük.

Noha Chris Smalling személyében van egy remek formában lévő védőjátékosuk, aki visszatért a római kölcsönidőszakát követően, a United arra törekszik, hogy megváljon tőle. Ebben a helyzetben ez akár nagyon rossz döntés is lehet.

A brit védőt már szinte az összes nagy olasz klubbal szóba hozták, de még mindig a United keretével edz. A Calcio Mercato beszámolója szerint a United 20 millió eurót kér érte a rómaiktól, akik végleges megvásárolnák az egyik legjobbjukat.

A 30 éves védőért nem akarnak ekkora összeget fizetni. 13 millió euróban látják azt az összeget, amit reálisnak tartanak az üzlet megkötéséhez. Ingyen biztosan nem távozhat, sokkal inkább amiatt sem, mert még 2 éve van a kontraktusából az Old Traffordon.

A Manchester United közben egy támadó után érdeklődik, aki lehetséges, hogy inkább a Liverpoolhoz fog menni. Ousmane Dembelével is tárgyal a vezetőség, hogy megszerezzék a nagyon tehetséges, gyors és technikás játékost.

A „vörös ördögök” is egy kölcsönszerződésben gondolkoznak, de ezt csak akkor vállalhatják, ha a kontraktus tartalmaz egy megvásárlási kötelezettséget is. A katalánok véglegesen meg akarnak válni a franciától, akinek az árát jelenleg 50-60 millió euróra becsülik, bár a Record Sport egy 100 milliós árról ír.

A Barcelona nem túl elégedett Neymar utódjával, valamint sokba is kerül számukra ezzel az évi 6 millió eurós fizetéssel. A szerződése pedig csak 2022 januárjában jár le. Emiatt is szeretnének minél hamarabb pénzt csinálni az üzletből, mivel a katalánok az érte kapott pénzből később igazolni tudnának.

A Barcelona támadója soha nem volt igazi célpontja a Unitednek idén, de amiatt, hogy Jadon Sacnhót még mindig nem sikerült Angliába költöztetniük, „B” opciókat kellett keresniük. A Dortmund 120 millió eurót kér a britért, és már nem maradt sok idő arra, hogy rendezzék a kérdést. Jövőre pedig akár a Real Madrid, a Manchester City és a Liverpool is beszállhat a játékba. Ez az, amitől igazán tartanak a „vörös ördögök”, akiknek talán inkább most a védelemmel kellene foglalkozniuk.

Messinek egy telefonhívásába került volna a Barcelona edzőjének kirúgása?

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.