Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,20 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,370 $

Videó: nevetséges módon fektette el a Chelsea játékosát a Liverpool védője

A balhátvéd nem sokat gondolkozott, cselezett egyet, aminek igen komoly esés lett a vége az ellenfél részéről. Az egyik legemlékezetesebb jelent a rangadóról.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A balhátvéd nem sokat gondolkozott, cselezett egyet, aminek igen komoly esés lett a vége az ellenfél részéről. Az egyik legemlékezetesebb jelenet a rangadóról.

A Liverpool egyelőre megállíthatatlan, szépen termeli a gólokat, és hozza a győzelmeket. Legutóbb a Chelsea volt az ellenfél, és Frank Lampard sem tudott mit kitalálni Jürgen Klopp ellen, hiába a több mint 200 millió fontos igazolások. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Andrew Robertson is pályán volt, és volt egy hatalmas jelenete, amire még egy ideig emlékezni fognak a szurkolók. A 26 esztendős balhátvéd, aki 2017 óta játszik a Liverpoolnál, finoman szólva is elfektette az ellenfelét.

Ehhez kellett az elcsúszás is, de a kulcs az volt, hogy a testcsellel elvesztette a Chelsea játékosa az egyensúlyát, majd padlót fogott. Kissé kellemetlen volt a szituáció számára, de ez már csak így megy a futballban…

Messi emiatt sem hagyhatta el a Barcelonát