Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

HIVATALOS: megvan Dzsudzsák Balázs új klubja, Magyarországon folytatja

A vártnak megfelelően Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitány visszatér Magyarországra, és újra a magyar bajnokságban fogja rúgni a bőrt, mint hosszú évek ezelőtt a nemzetközi karrierje előtt.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A vártnak megfelelően Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitány visszatér Magyarországra, és újra a magyar bajnokságban fogja rúgni a bőrt, mint hosszú évek ezelőtt a nemzetközi karrierje előtt.

Dzsudzsák Balázs idén december végén lesz 34 éves, így már közelít a karrierje vége felé, de csak rajta múlik, hogy mikor hagyja abba. Lehet még pár erősebb éve a futballban, ami immáron Magyarországot jelenti számára. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A válogatott csapatkapitány először Nyírlugoson nevelkedett 2000 és 2001 között, majd a Debrecenhez igazolt, ahol 2001 és 2004 között sok új tapasztalatra tett szert. Az első csapatnál 2004-ben mutatkozhatott be.

2008-ban jött el a következő váltás ideje, amikor leszerződtette a PSV Hollandiából. Nemzetközi sztárrá vált, egészen kiváló mérkőzéseket tudhatott maga mögött. Az újabb átigazolásáról erősen megoszlottak a vélemények, mert sokak szerint a PSV-nél kellett volna maradnia.

Balázs azonban az Anzsi Mahacskala játékosa lett, ahol akkoriban hatalmas pénzeket fizettek a különböző igazolásokért. Túl sokat nem játszott a klubnál. 2012 és 2015 között Moszkvában próbálta letenni a névjegyét.

Ezt követően egy rövidebb törökországi kirándulás következett a Bursasporral, ami ugyancsak nem egy hosszú távú projekt volt. Dzsudzsák a Közel-Keleten több csapatnak is játszott, legutóbb az el-Ajn színeiben.

Hazatérésével új csapatot keresett magának, és noha az MTK-val is szóba hozták, ahol együtt edzhetett a kerettel, a korábbi klubjával tér vissza a magyar labdarúgás életébe, de egyelőre csak az NBII-ben, mivel a Debrecen legutóbb kiesett az első osztályból.

A hivatalos tájékoztatás szerint a játékos bemutatása 16 óra 45 perctől lesz a Nagyerdei Stadionban.

A dvsc.hu egy remek hangulatú és nagy őszinte interjút készített Balázzsal, aki többek között beszélt arról is, milyen ajánlatai voltak a folytatásra, és azok honnan érkeztek. Emellett arra a kérdésre is válaszolt, hogy a pénz milyen motivációt jelent számára, miközben nagyon komoly tervei vannak a Debrecen színeiben.

Szinte érezni lehetett az interjú alatt, hogy a magyar válogatott sztár boldog a hazatérése miatt, amit szó szerint is vehetünk. Egy kiváló csapat van épülőben, mely remek esélyekkel pályázhat arra, hogy azonnal feljusson az NB1-be, és a következő évben már a legfontosabb trófeáért harcoljon, mint tette azt korábban nem egy alkalommal.

A teljes interjút ezen a linken keresztül érhetitek el a DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club) hivatalos honlapján.

https://www.facebook.com/dvscfoci/posts/5117906898226776

Messi emiatt sem hagyhatta el a Barcelonát

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.