Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Oroszországban két hónapja nem láttak ilyen magas számokat a koronavírusban

Az oroszoknak is egyre nagyobb a szükségük a vakcinájukra, aminek a tömeges tesztelése már megkezdődhetett. Közben a vírus magasabb számokat kezdett el produkálni.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az oroszoknak is egyre nagyobb a szükségük a vakcinájukra, aminek a tömeges tesztelése már megkezdődhetett. Közben a vírus magasabb számokat kezdett el produkálni.

Oroszország lehet az egyik első olyan ország, ami hivatalos formában is elkészül az a koronavírus-oltóanyaggal, amit mindenki más is megkaphat. Óriási tömegtermelés indulhat be a vakcinák jóváhagyása után. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Az orosz vezetőség Indiával már megállapodást is kötött egy több százmilliós adag legyártására, amiből természetesen az indiaiaknak is fog jutni. A fő cél az, hogy Oroszországban mindenki a lehető leghamarabb megkapja az oltásokat.

Az aljazeera.com jelentése szerint az új COVID-19 esetek száma az elmúlt 2 hónapot tekintve először haladta meg a 6 000-et. Hivatalosan 6 065 új fertőzést regisztráltak az országban az elmúlt 24 órában, ami újabb intézkedésekre sarkallhatja a kormányt.

Ezzel már 1 097 251-re emelkedett a fertőzöttek száma a járvány kezdete óta. A koronavírus krízisközpont szerint 144 ember halt meg az elmúlt 24 órában a COVID-19 következményeként. Összesen 19 339 halálos áldozatról tudni.

Egy tűzoltó is életet vesztette az amerikai „tűzviharban” a lángok között

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Motorosok csapódtak egy autónak Maglódon

Ketten ültek a motoron, amikor egy személyautónak ütköztek Maglódon, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb felvételsorozata látott napvilágot egy meteorról, ami a salgói vár felett haladt tovább.