Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,74 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
451,71 Ft
Bitcoin
62,985 $

Csehországban is maradtak a magas koronavírus-számok

Egy újabb nap, amikor a koronavírus-esetek száma magas értéket mutat Csehországban, ahol a vírus erősen éreztetni kezdte a hatását.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb nap, amikor a koronavírus-esetek száma magas értéket mutat Csehországban, ahol a vírus erősen éreztetni kezdte a hatását.

Európában belül jól tapasztalható, hogy felgyorsult a koronavírus-fertőzés, így egyre nagyobb emelkedéseket látni. Az elmúlt hetekben több rekord is született. Franciaországban például már több mint 10 000 új esetet is rögzítettek. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Csehországban is felgyorsult a folyamat, és az elmúlt 24 órában több mint 3 000 esetet regisztráltak. Ez közvetlen azután történt, hogy 48 órája a napi összesítés először haladta meg a 2 000 új koronavírus-esetet – jelentette az aljazeera.com.

Az ország játssza z egyik főszerepet Európán belül az emelkedéseket tekintve. A napi esetek száma gyorsan százról ezerre nőtt. Ez pedig jelentős különbség, ami arra késztetheti a kormányt, hogy újabb korlátozásokat vezessen be.

A kormány szigorú intézkedésekkel reagált, többek között korlátozta a bárok nyitvatartásit a pénteki naptól kezdődően, valamint betiltotta a stand-up beltéri rendezvényeket, és kiterjesztette a maszkok használatát az iskolákban.

Vidéken is egekbe szöktek a lakásárak