Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Bale magánrepülővel érkezik, és hoz magával még egy játékost a Madridtól

Gareth Bale az orvosi vizsgálatok után repülőre száll, hogy Anglia felé vegye az irányt. A walesi mellett egy másik érkező is várható Londonban a Real Madridtól.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Gareth Bale az orvosi vizsgálatok után repülőre száll, hogy Anglia felé vegye az irányt. A walesi mellett egy másik érkező is várható Londonban a Real Madridtól.

A Sky Sports beszámolója szerint a Real Madrid walesi világsztárja ma egy magánrepülőgéppel érkezik meg Angliába, hogy csatlakozzon a régi csapatához, ahol éveken át játszott, még mielőtt Spanyolországba költözött volna. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Rövidesen hivatalossá válik a visszatérése, miután teljesítette a kötelező orvosi vizsgálatokat. A magángép Madridból közvetlen Londonba viszi, ahol bemutatják, és megkezdheti a felkészülést az új szezonra, ami vereséggel indult a Tottenham számára.

Bale orvosi vizsgálatot csütörtökön abszolválták, és minden rendben ment. A walesi egészséges, aki hét évvel ezelőtt világrekordot jelentő összegért, 86 millió fontért szerződött át a Real Madridhoz, ahol számos nagy trófeát zsebelt be.

A Sky Sports beszámolója szerint valószínűleg nem egyedül fog érkezni, mert ott lehet mellette Sergio Reguilon is, a Real Madrid védője, aki az előző szezonban Sevillánál volt kölcsönben. Ezúttal azonban véglegesen csapatot vált.

Sokáig a Manchester United volt a favorit, és a britek egy ideje már figyelték a védőt, de Jose Mourinho közbelépett és elhalászta a játékost a korábbi klubjától. Bale azonban egyelőre kölcsön fog érkezni, de a Spurs vállalta, hogy átvállalja a játékos mintegy 20 millió fontos bérének kifizetését.

Bale nincs csúcsformában, a Sky Sports szakértői szerint 1 hónapba fog telni számára, mire teljes mértékben felveszi a ritmust, és visszatér a legjobb szintjéhez. A Madrid számára pedig az volt a legfontosabb, hogy megváljanak tőle, valamint a heti 500 000 fontos bérétől, ami így már a Tottenham gondja lesz.

A Sky Sports jelentése szerint nem teljesen igaz, hogy a Spurs elhalászta volna Bale-t a Unitedtől, mivel a „vörös ördögök” soha nem tettek érte ajánlatot, és Jadon Sanchóra koncentrálnak, aki hamarosan az Old Traffordra költözhet egy több mint 100 millió fontos üzlet részeként.

A Liverpool megtette a tétet a várva várt igazolásához

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.