Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

A Liverpool megtette a tétet a várva várt igazolásához

Jügen Klopp csapata végre valósan lépett az ügy érdekében, hogy megszerezhesse az egyik legjobb középpályást, méghozzá egy kedvezőbb összegért.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Jügen Klopp csapata végre valósan lépett az ügy érdekében, hogy megszerezhesse az egyik legjobb középpályást, méghozzá egy kedvezőbb összegért.

A Liverpool idén nem fog rekordokat dönteni az átigazolási piacon, de ez még nem jelenti azt, hogy ne igazolnának új játékost. A keret már most kellően erős ahhoz, hogy megvédjék a címüket, de sosem árt erősíteni. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Az utóbbi időben főként Thiago Alcantara neve került elő, aki szívesen távozna a Bayern Münchentől, mellyel nemrég Bajnokok Ligáját nyert. Barcelona elnöksége visszahozná a sztárt, de pénz szűkében vannak, így a Premier League lehet a következő állomás.

A Manchester United mellett a Liverpool is kinézte magának a játékost, aki lehetséges, hogy mindkét csapattal megállapodott, de a Bayern még nem kapott hivatalos ajánlatot érte. A goal.com azonban arról ír, hogy a Liverpool megtette a nagy lépést, és kész letenni egy 20 millió fontos összeget a középpályásért.

Most pedig arra várhatnak, hogy mit lép a Bayern München, mert lehetséges, hogy nem érik be ennyivel. A források szerint Alcantara esetleges érkezése mindentől független a Liverpoolnál, így az nem függ össze azzal sem, hogy Gini Wijnaldum a Barcelonában köthet ki Ronald Koeman miatt.

Igen nagy lendületet adna a briteknek, ha megérkezne hozzájuk a nagyon tapasztalt játékos, aki egykor a Barcelona kiváló tehetsége volt. A 29 éves játékos egy tökéletes igazolás lehet, és a pletykák szerint Klopp személye miatt Alcantara a Liverpoolba menne.

Thiago ráadásul alacsony összegért kerülhetne a bajnok csapathoz, mely korábban nagy pénzekért igazolt sztárokat. Most változhat a politikájuk, főként a gazdasági válság miatt. Hiába az alacsonyabb ár, egy klasszis játékosról beszélünk.

Messi biztosan ott lehet az első meccsen, Koeman nem

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.

Fico elleni merénylet: a belügyminiszter nem mond le, vizsgálat indult a testőrök ellen

A szlovák belügyminiszter nem érzi szükségét annak, hogy lemondjon tisztségéről, eközben vizsgálat indult a miniszterelnök testőrei, illetve a merénylőről kiszivárgott videó kapcsán is.