Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Marcelo akkora gólt vágott a Real Madrid edzésén, hogy megkönnyeztük

A brazil hátvéd még mindig penge, és az edzéseken is képes meglepetéseket okozni. Most egy félollóval hívta fel magára a figyelmet. A kapusnak esélye sem volt.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A brazil hátvéd még mindig penge, és az edzéseken is képes meglepetéseket okozni. Most egy félollóval hívta fel magára a figyelmet. A kapusnak esélye sem volt.

Marcelo sokak nagy kedvence, aki méltó utódja Roberto Carlosnak, a nagy brazil legendának. Igaz, teljesen más a karakterük, de mindketten hihetetlen dolgokra képesek a védelem bal oldalán. Roberto, aki 1996 és 2007 között volt tagja a spanyol csapatnak, már nem játszik.

A fiatalabbik brazil, aki 32 éves, a nagy példaképe helyére érkezett 2007-ben. Szinte azonnal kezdővé vált, és kihagyhatatlan tagja lett a csapatnak. Az utóbbi időben azonban inkább csere volt, és most először már meghallgatta a más kluboktól érkezett ajánlatokat.

Egyelőre nem tudni, hogy marad-e csapatnál, és ha igen, meddig, mert még mindig sok van benne ahhoz, hogy csak a kispadon teljesen az ideje. Egy más top-csapatnál még lehetne pár remek éve, de a Real Madridot nehéz elhagyni, pláne ennyi idő után.

Marcelo az edzéseken is odateszi magát, és nemrég hatalmas gólt vágott, amit Zidane, a csapat edzője is láthatott. A kis brazil nem gondolkozott sokat, az érkező labdát tudatosan felpörgette magának, majd egy félollós mozdulattal bevágta a hálóba, miközben a kapus mozdulni sem tudott.

Nagyon sokba kerülhet, ha ezt most a Barcelona eltaktikázza, Messi részéről is Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.