Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Vona Gábor szereplése Hajdú Péter műsorában már túl sok volt Magyar Péternek

Kisebb feszültség alakult ki a két politikus között, amiért Vona Gábor elfogadta Hajdú Péter meghívását és szerepelt a műsorában.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Vona Gábor vendégszereplése a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban igen komoly reakciókat váltott ki: a Frizbi TV YouTube-csatornáján futó adásban a Második Reformkor Párt elnöke nyíltan beszélt gyermekkoráról, személyes kapcsolatairól és politikai nézeteiről. A műsort Vona saját Facebook-oldalán is megosztotta, amihez Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke kritikus kommentet fűzött.

Hajdú Péter elmondása szerint azért választott újra politikai vendéget, mert korábban a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsorának producereként is nagy érdeklődés kísérte a politikai részeket, például Deutsch Tamás és Gyurcsány Ferenc epizódjait. Hajdú a Blikknek nyilatkozva úgy fogalmazott, érdekelte Vona életútja, az általa megtett változások az elmúlt időszakban.

Vona elárulta, korábban kétszer is elutasította a felkérést, végül azonban úgy döntött, elmegy, hogy őszintén kifejthesse gondolatait, ahogy azt máshol is tenné. Magyar Péter azonban élesen kritizálta a politikus szereplését:

„Milyen szép is az, amikor Rogán barátjával, üzlettársával, Hajdú (áfacsaló) Péter propagandistával kvaterkázik valaki…szerintem egy ilyen mély interjú után nekünk nincs miről vitatkozni”

Vona válaszul hangsúlyozta, hogy meghívták, és ugyanazokat a nézeteket képviselte, mint máskor, hozzátéve, soha nem volt köze a NER-hez, mindig ellene küzdött:

„De mindketten tudjuk, hogy Te nem emiatt nem vitázol velem. A NER-hez pedig nekem soha nem volt közöm. Én mindig küzdöttem ellene, akkor is, amikor Te még a rendszer napos oldalán sütkéreztél. Szerintem ne az ellenségeket keresd és lásd mindenhol. Nehéz feladat lesz ezt a rendszert lebontani. Én biztos ott leszek”

Árpád hídi tragédia: a Főügyészség döntött a gázoló milliós jóvátételéről

Megszületett a döntés a nagy figyelmet kapott ügyben.

Halmozzuk a limlomokat, de az ablakcserét illetően nem hezitálunk

A magyarok nagy része hajlamos halogatni a selejtezést – ám ha a nyílászárók cseréjéről van szó, már más a helyzet. Különösen, ha az energiahatékonyságon vagy a problémamegoldáson van a hangsúly.