Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Gera csalódott, szerinte pontot érdemeltek volna a Paks ellen

A Paks hazai pályán 1-0-ra győzött a Kecskemét ellen az OTP Bank Liga találkozóján, ahol a mérkőzés egyetlen gólját Ötvös Bence szerezte büntetőből.

...svg content...Fotó: Gera Zoltán, a Vasas vezetõedzõje a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 34., utolsó fordulójában játszott Vasas FC - Soroksár SC mérkõzésen az Illovszky Rudolf stadionban 2024. május 26-án. MTI/Purger Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paksi FC tovább menetelt a bajnokságban, miután hazai környezetben minimális különbséggel felülmúlta a Kecskeméti TE együttesét. A találkozó sorsa egy tizenegyesből született gól révén dőlt el, melyet Ötvös Bence értékesített magabiztosan. A győzelemmel a tolnai alakulat már négy bajnoki győzelemnél jár, míg a hírös városiak negatív sorozata hét vereségnél tart.

A mérkőzés után a győztes gólt szerző Ötvös részletesen beszámolt a sikeresen elvégzett büntetőről. „Néztem a kapust, de láttam, hogy nem választ irányt, így nagy erővel céloztam meg a sarkot” – mondta el a támadó, aki csapata védekező teljesítményét is kiemelte. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A vereséget szenvedő kecskemétiek kapitánya, Vágó Levente csalódottan nyilatkozott csapata újabb kudarcáról, kiemelve, hogy bár az együttes új arcát mutatja, a támadójáték továbbra is döcög, miközben a védekezésbe rendre hiba csúszik.

Bognár György felemás érzésekkel értékelt

A hazaiak vezetőedzője, Bognár György felemás érzésekkel értékelte a látottakat, ugyanis míg az első játékrészben elégedett volt csapata teljesítményével, a második félidei passzív, eredménycentrikus játék nem nyerte el tetszését.

A vendégek szakvezetője, Gera Zoltán sem volt túlságosan elégedett, szerinte ugyanis együttese többet érdemelt volna a mérkőzésen. A korábbi válogatott játékos úgy vélte, az elmúlt időszak bírói döntései sem kedveztek csapatának, ugyanakkor elismerte, hogy támadójátékukban még van javítanivaló.

„Apróságokon múlt, hogy nem tudtunk gólt szerezni, a lehetőségeink megvoltak. Nem érdemeltünk vereséget, ikszes meccs volt. Egy hete a nekünk megadott tizenegyest visszafújták, most az ellenünk ítéltek meg egyet, ez egy ilyen időszak. Rámenősebben kell játszani, az átmeneteknél több játékosnak kell felérni, a helyzeteknél jó döntéseket kell hozni. A játékosok mindent megtettek, de ennyire tellett ma. Megyünk tovább, megvan az erő, a lelkesedés”, mondta az M4 Sport hasábjain.

Rejtélyes módon eltűnt a borsodi őzállomány harmada

A szakértők sem tudják, mi áll a jelenség hátterében.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.