Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szoboszlai Dominik a kispadon kezd az Arsenal ellen

A Liverpool ismertette az Arsenal elleni kezdőcsapatát, akikre nagyon fontos feladat vár a következő órákban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Huy Phan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Miután a Manchester City hozta a 3 pontot, az Arsenal és a Liverpool előtt nagy lehetőség adódott. A szintén a legjobb csapatok között szereplő Aston Villa pedig váratlanul döntetlent játszott Kerkezék ellen, így még inkább a forduló nagy nyertese lehet Guardiola alakulata.

Az Arsenal van a legnehezebb helyzetben, egy döntetlennel sem lehetnének elégedettek, mindenképpen nyerniük kellene a Liverpoollal szemben, ami nem lesz egyszerű feladat. Nem lesz egyszerű, mivel a Liverpool jobb formában van és akkor sem játszanak rosszabbul, ha idegenben szerepelnek.

Emiatt sem lehet azt mondani, hogy az Arsenal nagy esélyese lenne a párosításnak. Mint arról korábban beszámoltunk, élőben közvetíti a televízió a várva várt rangadót, ami kapcsán már a Liverpool kezdőcsapatát is ismertették.

Váratlanul Szoboszlai nincs ott a kezdőben, a kispadról ugorhat be Jaros, Davies, Gomez, Endo, Gakpo, Tsimikas, Quansah és Morton mellett. A kezdőben Kelleher, Van Dijk, Konate, Diaz, Nunez, Mac Allister, Salah, Jones, Robertson, Gravenberch és Alexander-Arnold kapott helyet.