Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Már a Puskás Akadémia vezeti a bajnokságot az NB1-ben

Ennek most kevésbé tudnak örülni,k mert végül csak 1 pontot tudtak odahaza tartani a Diósgyőr ellen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Ambitious Studio* - Rick Barrett
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Két nagy meccs is vár ránk a nap folyamán az NB1-ben, amiket érdemes lesz figyelemmel követni. A Videoton a Debrecent fogadja, ahol többek között Máté Csaba állása a tét, a vezetőség egyértelművé tette a helyzetet az 5-0-s Paks elleni zakó után.

Az Újpest sem fog unatkozni, az MTK otthonában lépnek pályára, ahol szintén komoly a tét. Egyik párosításnál sincs nagy esélyes, és mind a négy csapat győzelmi kényszerben van, ez sem lehet kérdés jelenleg. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

A Puskás Akadémia ugyan hamar, már a 3. percben vezetéshez jutott Colley góljával a Diósgyőr ellen, nem lehettek boldogok a végén. A 68. percig vezettek, majd jött Bényei, aki egyenlített, és a folytatásban már nem változott az eredmény.

Ezzel ugyan a PAFC 22 pontos a 21 pontot számláló Ferencváros előtt az élen, két meccsel többet játszottak. A Paks a harmadik 19 ponttal, akik egy mérkőzéssel vannak a Puskás Akadémia mögött, így nem állnak rosszul.

Óraátállítás: ennyire negatívan hathat a gyerekekre

A változásra érzékenyen reagálhatnak a gyermekek is, akik a szakpszichológus szerint az iskola miatt egyébként is korábban kelnek, mint ami megfelelő lenne.