Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Így köszöntötte fel a Liverpool a születésnapos Szoboszlai Dominiket

Könnyen lehet, hogy Szoboszlai Dominik az új Lamborghinijét a saját születésnapjára vásárolta, ami bejárta az egész hazai sajtót.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Amadou Haidara, az RB Leipzig játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának harmadik fordulójában játszott RB Leipzig - Liverpool mérkőzésen Lipcsében 2024. október 23-án. A Liverpool 1-0-ra győzött. MTI/AP/Matthias Schrader
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Havas Henrik elég keményen beleállt a Liverpool sztárjába emiatt, majd hamar megvédték. Többek között Hajdú Péter is így tett, aki köztudottan nincs jóban Havassal, nem valószínű, hogy valaha szerepelni fognak egymás műsoraiban.

Rácz Jenő szintén megvédte Dominiket, szerinte nincs abban semmi rossz, ha valaki egy ilyen drága autóval járja az utakat, hiszen gyerekkora óta dolgozott érte, és jelenleg is ezt teszi. Az álmokat meg kell valósítani, ráadásul sokakat motivál vele. Soron kívül Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

Domini 2000. október 25-én látta meg a napvilágot, tehát ma ünnepi 24. születésnapját. Még mindig nagyon fiatal, de már egy ideje a magyar válogatott csapatkapitánya, illetve a Liverpool alapembere a középpályán. A csapat gyorsan fel is köszöntötte az egyik játékosát, akire nagy rangadó vár a hétvégén a Bajnokok Ligája után.

Orbán Viktor: „Ma Magyarországon mindenkinek van munkája, aki dolgozni akar”

Orbán Viktor kormánya vállalta, annyi munkahelyet teremt, hogy bárki, aki dolgozni akar Magyarországon, az megtehesse ezt.

Orbán Viktor: nem a kormány állapítja meg a béreket

Orbán Viktor miniszterelnök kiemelte, nem a kormány állapítja meg a béreket, ez téves feltételezés, mert másokra bízzák a kérdést.