Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,69 Ft
Euró
388,52 Ft
Font
451,63 Ft
Bitcoin
62,646 $

Depay fél lépésre van attól, hogy Messi új támadótársa legyen a Barcelonánál

Remek hírek érkeztek a Barcelona rajongói számára, mert kiderült, hogy a holland sztár nagyon közel van ahhoz, hogy a katalánok játékosa legyen.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Remek hírek érkeztek a Barcelona rajongói számára, mert kiderült, hogy a holland sztár nagyon közel van ahhoz, hogy a katalánok játékosa legyen.

A Barcelonának bele kell húznia, mert egyre közelebb az átigazolási szezon vége. Október elejéig van idejük arra, hogy új játékosokat hozzanak. Ronald Koeman, az új edző több futballistát is kiszemelt a csapat számára, de eddig nemigazán jártak sikerrel. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Az egyik fő célpont Memphis Depay, akit nagyon jó áron szerezhetnek meg, köszönhetően annak, hogy a holland támadó jól taktikázott, ugyanis szándékosan nem hosszabbított a Lyonnal. A franciáknak emiatt el kell adniuk a legjobb játékosukat, máskülönben jövő nyáron ingyen válnának meg tőle.

A legfrissebb holland jelentések szerint közel az üzlet megkötése, és szinte biztos, hogy létrejön a transzfer. Erről számolt be nemrég a De Telegraaf, mely holland lap révén közeli információkkal rendelkezhet arról, hogy Depay és a Barcelona hamarosan egy családot fognak alkotni.

Lionel Messi egy igazán minőségi, gyors és technikás csatártársat kaphat maga mellé, akinek az ára 25-30 millió euró körül mozog a jelenlegi helyzetben. Ennél azonban lényegesen többet érhet Depay, de a Lyon nem tud mit tenni, el kell fogadnia a legmagasabb ajánlatot, ami 30 millió euró lehet.

A holland lap úgy tudja, hogy 25 millió euró az alapár, amit kifizetnek, és további 5 milliót utalnak át az idényt követően. A PSV egykori játékosa várhatóan ezen a héten érkezik meg Barcelonába, hogy bejelentsék.

Ingyenes vírusteszteket kínál a Bayern München a magyarországi döntőre