Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szoboszlaiék a Lipcsét is legyőzték a Bajnokok Ligájában, akik 0 pontosak

Egyelőre megállíthatatlanul robog előre Szoboszlai Dominik csapata a Bajnokok Ligájában, legutóbb a Lipcsét győzték le.

...svg content...Fotó: Curtis Jones, a Liverpool játékosa ünnepel, miután Salah megszerezte csapata második gólját az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool-Chelsea mérkõzésen a liverpooli Anfield Stadionban 2024. október 20-án. MTI/AP/Jon Super
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik a kezdőben kapott helyet a Bajnokok Ligájában a Lipcse ellen. Különleges mérkőzés volt ez számára, miután a volt csapata ellen játszhatott, akik igyekeztek a lehető legjobban felkészülni ellenük.

Várható volt, hogy a Liverpool nem fog gálázni Lipcsében, miután a németek is erősek, ráadásul odahaza játszhattak. Összességében azonban az angolok voltak az esélyesek és ennek megfelelően alakultak az események. Soron kívül Listán a legnépszerűbb halloweeni édességek

Végül egyetlen egy gól döntött, amit Nunez szerzett a 27. percben Salah passzából, ami 3 pontot ért. A Liverpool ezzel továbbra is 100%-os, akárcsak a szintén angol Aston Villa, ami nemigazán volt benne a pakliban.

Rajtuk kívül nincs már 100%-os csapat, a Manchester City sem tudta hozni az első 3 meccsét, míg a Lipcse óriási meglepetésre csak a 31. helyen áll a tabellán 0 ponttal. A német alakulat eddig egyetlen egy pontot sem gyűjtött, így félő, hogy még csak tovább sem jutnak.

Szoboszlai Dominik a legutóbbi mérkőzésen is végig pályán lehetett, addig Salah-t már a 63. percben lecserélték Diazra.

Őrületesen sok pénzt kaphat Mbappé a PSG-től

A bíróság elutasította a PSG fellebbezését, mely szerint a francia klubnak hatalmas összeget kell fizetnie Mbappénak, a volt játékosának.

Kiderült, mi állhat a háttérben, ha késik a csomag vagy meg sem érkezik

A Sameday futárszolgálat üzemeltetési és ügyfélszolgálati nehézségekkel is küzd, a szezonra nem jellemző csomagdömping túlzott terhelést jelent.