Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hajdú Péter megvédte a Lamborghinivel járó Szoboszlai Dominiket Havas beszólása után

Hajdú Péter is védelmébe vette Szoboszlai Dominiket, akit legutóbb Havas Henrik talált be, akinek nem tetszett, hogy a klasszis magyar játékos egy 200 milliós Lamborghinivel járja az utakat.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Bosznia-Hercegovina - Magyarország mérkõzésen Zenicában, a Bilino Polje Stadionban 2024. október 14-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon hamar elterjedt az interneten, hogy Szoboszlai Dominiknek új sportautója van. Eddig is sokat beszéltek a kiváló középpályásról, aki nemrég eljegyezte a párját, akivel több mint 1 éve él boldog párkapcsolatban, és már esküvőre készülhetnek.

Dominik magas fizetést kap a Liverpoolnál, ahol alapember, a Chelsea elleni rangadót is végigjátszotta vasárnap. Ugyanakkor megint kapott pár kritikát a játéka kapcsán, amikre általában góllal szokott válaszolni, így lehetséges, most is ez lesz a forgatókönyv.

Sokan irigykednek rá az álomélete miatta, nagyon sok luxust megengedhet magának, és senkinek, semmi köze ahhoz, hogy mire költi a pénzét. Havas Henrik odaszólása után Hajdú Péter reagált, aki normálisnak tartja, hogy Dominik egy ilyen komoly géppel jelent meg Budapesten, ahogyan sok más sztár is hasonlóan tesz.

„Válaszolok Dominik helyett is, Tanár úr! Igen, jó ötlet és meg is dolgozott érte! Gyerekkora óta keményen sportol, a Liverpool kezdő játékosa, magyar válogatott labdarúgó! Ne legyünk már álságosak, főleg Te ne, Henrik! Vagy ez csak szimpla irigység? Az még kínosabb.” – írta a posztjában Hajdú Péter.

Jelentősen emelkedhetnek a parkolási díjak Erzsébetvárosban, ma lesz a szavazás

A polgármester több tízezer forintra sarcolná a helyieket, pedig eddig ingyenes volt számukra a parkolás.