Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Szoboszlaiék győzelme a Chelsea ellen

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt, hiába az őt ért kritikák, továbbra is erősen bízik benne a Liverpool edzője.

...svg content...Fotó: Mohamed Salah (j2) és Szoboszlai Dominik (j3), a Liverpool játékosai csapattársaikkal ünnepelnek, miután Salah megszerezte csapata elsõ gólját az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool-Chelsea mérkõzésen a liverpooli Anfield Stadionban 2024. október 20-án. MTI/AP/Jon Super
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool az elmúlt hétvégén egy nagyon fontos mérkőzést húzott be az Anfield Roadon, ugyanis a megerősödött Chelsea-t látták vendégül. A londoniak előtt is adott volt a lehetőség a győzelemre, ám végül pont nélkül távoztak.

Joggal bosszankodhattak, és nem egy fordulat volt a mérkőzésen, amit Szoboszlai Dominik végigjátszhatott. A mérkőzést követően több kritikát is kapott a magyar válogatott csapatkapitánya, akit nemrég egy 200 milliós Lamborghini-vel láttak Budapesten. Soron kívül Menczer Tamás reagált, miután Pottyondy Edina tragikusan ostobának nevezte

Igazi áloméletet élhet Szoboszlai, aki komoly pénzeket keres Liverpoolban, és ezzel együtt a mögötte álló támogatókat se felejtsük el. Már most annyi pénze lehet, amiből élete végéig szép életet élhetne, de szerencsére még mindig csak a 20-as évei első felében jár.

A Liverpool 2-1-re nyert a Chelsea ellen, Salah megint kulcsszerepet játszott a volt csapata ellen. Nagyon bánhatják Londonban, hogy anno nem becsülték meg jobban az egyiptomit, aki igazi legendává vált a Liverpoolnál.