Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

A koronavírus drasztikus hatása Kenyára

Világszerte sok millió ember veszthette el a munkáját a koronavírus következményeként, miközben a világjárvány újabb és újabb károkat okoz.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Világszerte sok millió ember veszthette el a munkáját a koronavírus következményeként, miközben a világjárvány újabb és újabb károkat okoz.

Kenyát is érinti a világjárvány, ami nemcsak az egészségügyi rendszerre, hanem minden másra is hatással van, így a gazdaságra is. Globális szinten rengeteg ember vált munkanélkülivé, miután több ágazatra pusztító hatással bírt a vírus. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Az aljazeera.com arról számolt be, hogy Kenyában legalább 1.7 millió ember vesztette el a munkahelyét a koronavírus miatt. A kenyai Nemzeti Statisztikai Hivatal becslése szerint ezen időszak alatt mintegy 1.7 millió embert bocsátottak el.

A Kenyai Munkaadók Szövetsége, az FKE adatai szerint az országban összesen 604 cég küldött haza munkavállalókat a koronavírus miatt. A helyi jelentések arról szólnak, hogy 2020 márciusa és augusztusa között minden modern szektorban legalább 33 munkahely szűnt meg.

Jacqueline Mugo, az FKE ügyvezető igazgatója szerint a legrosszabb még nem következett be, mivel a munkavállalók továbbra is küzdenek a világjárvány következményeivel, különösen a gazdasági tevékenységek hirtelen leállításával, annak negatív hatásaival.

Koronavírus – minden eddiginél halálosabb lehet az október és a november

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.