Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videóra vették Dzsudzsák Balázs hatalmas ordibálását (videó)

Dzsudzsák Balázs szabályosan üvöltött a játékostársaival, többek között Megyerei Balázzsal, hogy fejezze be az interjút, mert a klub az első.

...svg content...Fotó: Ferenczi János, Batik Bence és Dzsudzsák Balázs (b-j), miután a szurkolók levetették velük a mezüket a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkõzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. október 19-én. A Debrecen 5-0-ra kikapott. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Döbbenetes vereségbe futott be a Debrecen a Paks ellen, 5-0-ra kaptak ki, amit nem kell magyarázni. A szurkolók rettentően dühösek voltak, kikeltek magukból, miután azt látják, hogy szeretett csapatuk az NB2 felé zuhan.

Hosszú hetek óta nem megy a játék, hiába váltottak edzőt, gyakorlatilag még rosszabb lett a helyzet. Most már kiesőhelyen tanyáznak és nem látni a fényt az alagút végén, függetlenül attól, hogy sok van hátra a szezon végéig. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

Megyeri Balázs az M4 Sport kamerái előtt mondta azt, oda kell állniuk, mert sportemberek, kötelességük ezt megtenniük. Mindeközben Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya megjelent és mindenkivel ordibálni kezdett, miszerint a klub az első, azonnal fejezzék be, amit csinálnak és vonuljanak ki a pályára a szurkolókhoz.

„Nem a tévé az első, hanem a klub! Engedjétek ki!” – fogalmazott ordítva a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya. Megyeri szerint jogos a szurkolók kritikája, és hozzátette, az is csoda, hogy ezek után ott vannak a meccseken. Szerinte abszolúte normális, hogy ilyen feszült a helyzet a szurkolók és a játékosok között, mert rászolgáltak erre.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.