Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ráhozta a frászt a szurkolókra a Manchester United, de végül nyertek

A Manchester United a Brentfordot fogadta szombat délután, és ugyan hátrányba kerültek, otthon tudták tartani a 3 pontot.

...svg content...Fotó: Erik ten Hag, a Manchester United vezetõedzõje az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság elsõ fordulójában játszott Manchester United-Fulham mérkõzés elõtt a manchesteri Old Traffordban 2024. augusztus 16-án. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United sokáig csak szenvedett a pályán, és hiába az Old Trafford volt a helyszín, a vendég csapat irányította az eseményeket. Több helyzetet is ki tudtak alaktani, de Onana rendre a helyén volt, ezúttal magabiztosan védett.

Az első félidő hosszabbításában azonban erre nem volt esélye, nagyban köszönhetően annak is, hogy a szögletet megelőzően De Ligt hiánya miatt megszerezte a vezetést a Brentford. De Ligt fejsérülés miatt kapott másodszorra ápolást, így emberhátrányban kapták a gólt a manchesteriek. Soron kívül Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

A második félidőre Ten Hag rendet rakhatott a fejekben, egy egészen másik United ment ki a gyepre, és pillanatok alatt egyenlítettek. Rashford szenzációsan ívelt Garnacho lábára, aki nem hibázott, így minden kezdődhetett elölről.

A 62. percben ismét a Vörös Ördögök örülhettek, Fernandes klasszis passzt adott, és a befejezés is technikás volt Hojlund részéről. Ugyan több gólt is szerezhetett volna még a Manchester United, hiányoztak a pontos befejezések, de legalább otthon tartották a 3 pontot.

Igaz, így sem lehetnek túlzottan boldogok, 11 ponttal állnak a 10. helyen, addig a Liverpool egy mérkőzéssel kevesebbet játszva 18 pontos. Gyakorlatilag borítékolható, hogy az United idén sem lesz harcban a Premier League-ért, és továbbra is rezeghet a léc Ten Hag alatt.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.