Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Elszabadultak az indulatok a Debrecen meccse után, levetették a mezt Dzsudzsákékkal

A Debrecen szurkolóinál teljes mértékben betelt a pohár a legutóbbi zakó után, nemcsak leöntötték a játékosokat, hanem még a mezüket is levetették róluk, mondván, nem érdemlik meg.

...svg content...Fotó: Batik Bence, Ferenczi János és Dzsudzsák Balázs (b-j), miután a szurkolók levetették velük a mezüket a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkõzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. október 19-én. A Debrecen 5-0-ra kikapott. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, 5-0-ra nyert a Paks Debrecenben, ami történelmi vereség a DVSC számára. Rendkívül súlyos és fájdalmas zakó ez most a DVSC számára, ahol lehetséges, újabb edzőváltásra lesz szükség.

Minden eddiginél rosszabb a helyzet, a csapat még csak döntetlent sem tud elérni. A legutóbbi vereséggel pedig minden határt átléptek a játékosok a szurkolóknál, akik rettentően dühösek voltak, le is öntötték őket.

Az Origo azt írja, Dzsudzsák Balázs annyira ideges lett, hogy meghökkentő módon ordított saját csapattársaival. A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya próbálta megbeszélni a dolgot a szurkolókkal, de hiába, akik levetették a játékosok mezét, mondván, azt nem érdemlik meg.

Máté Csaba a DVSC zakója után: „Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk”

A DVSC edzője, Máté Csaba nem akarta szépíteni a dolgokat, szerinte szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a Paks ellen.

Óriási és nem várt szívességet tettek Kerkezék Szoboszlaiéknak

Az Arsenal óriási meglepetésre kikapott a Bournemouth otthonában, ami hoszú távon a bajnoki címükbe is kerülhet.

Kutatás: tovább élnek azok, akik hallókészüléket használnak

Egy amerikai kutatás megállapítása szerint a hallókészüléküket használó hallássérült felnőttek várható élettartama hosszabb lehet, mint a készüléket nem viselő halláskárosodottaké.