Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Cristiano Ronaldo 97. percben lőtt góljával nyert az Al Nassr (videó)

Cristiano Ronaldo egyre közelebb és közelebb kerül az 1000. góljához, miután legutóbb is eredményes tudott lenni.

...svg content...Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo (k) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 1. csoportjának negyedik fordulójában játszott Skócia-Portugália mérkõzésen Glasgowban 2024. október 15-én. MTI/EPA/Mark Runnacles
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo nagyon élvezi az életet a szaúdi bajnokságban, ahol már többszörösen történelmet írt. A klub történetének legjobb góllövője, de a bajnokságot egyelőre vele sem tudták megnyerni, és jelenleg is csak a 2. helyen állnak a címvédő Al-Hilal mögött.

Ugyan az Al Nassr az elmúlt négy mérkőzését megnyerte, az Al-HIlal még mindig nem hibázott, hibátlan a mérlegük, addig a rivális már kétszer is játszott döntetlent. Emiatt 17 pontosak és ha az Al-Ittihad hozza a meccsét, megelőzik őket. Soron kívül Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

Az Al-Shabab volt Ronaldóék ellenfele pénteken a bajnokságban, akiket 2-1-re győztek le a portugál klasszis büntetőjével. A 69. percben szerezték meg a vezetést, majd a 90. percben egy öngól miatt minden kezdődhetett elölről. Ronaldo azonban a 97. percben büntetőt rúghatott, és miután ezúttal sem hibázott, náluk landolt a 3 pont.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid már bánja Mbappé leigazolását

Úgy tudni, hogy a Real Madrid már sajnálkozik Mbappé szerződtetése miatt, hiába nem fizettek érte egy centet sem a PSG-nek.

Cristiano Ronaldo 97. percben lőtt góljával nyert az Al Nassr (videó)

Cristiano Ronaldo egyre közelebb és közelebb kerül az 1000. góljához, miután legutóbb is eredményes tudott lenni.

Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

Több nagyvárosban is egészen hasonló maximumok várhatóak, és továbbra sem lehet azt mondani, hogy dideregnünk kellene napközben.