Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Így gratuláltak Szoboszlai csapattársai az eljegyzéshez Liverpoolban (videó)

A csapattagok rögtön gratuláltak Szoboszlai Dominiknek, aki eljegyezte a kedvesét, és lassan házas embernek mondhatja magát.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és Virgil van Dijk, a Liverpool játékosai, miután 2-0-ra gyõztek az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Ipswich Town-Liverpool mérkõzésén az ipswichi Portman Road-i Stadionban 2024. augusztus 17-én. MTI/EPA/Tolga Akmen
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sokakat meglepett Szoboszlai Dominik, hiszen csak 1 éve van együtt a kedvesével, de annyira boldogok, hogy össze szeretnének házasodni. Manapság sokkal hamarabb házasodnak a fiatalok, mint régen, nem várnak éveket a leánykéréssel.

Szoboszlai sem akart tovább várni, akinek nagyobbnál nagyobb nevek gratuláltak. Rengetegen tették ezt meg a közösségi médián keresztül, köztük világsztárokkal, ismert emberekkel, hírességekkel, idehaza is. Soron kívül Elvenné a szavazati jogot a Jobbik azoktól, akik nem járták ki a nyolc osztályt

Természetesen a liverpooli köszöntés sem maradhatott el, aminek Dominik nagyon örült. Immáron vőlegénynek hívhatják a csapattársai, akik visszatértek a válogatott szünetről, és hamarosan újra pályára fognak lépni, ezúttal az angol bajnokságban.