Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagy Ervin: Magyar Péter egy aszteroida, és neki lesznek még kisebb kísérő bolygói

Ugyanakkor hozzátette: ennyi idő alatt nem lehet annyi embert találni, akik a Tisza Párt elnökéhez hasonlóan tehetségesek.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Az emberekben feltörő ősfelháborodás artikulálódik a Tisza Pártban, és bár lehet még toldozni-foltozni a jelenlegi rendszert, de ez a dolog már eldőlt, innentől kezdve csak idő kérdése a változás” – fogalmazott a Népszavának adott nyilatkozatában Nagy Ervin színművész, a legnagyobb ellenzéki párt egyik legismertebb arca. A videóinterjúban Nagy Ervin elmondta:

A Tisza Párttal a magyarországi politika alapkarakterét akarják megváltoztatni, mert az embereknek elegük van abból, hogy a politikusokat nem lehet számonkérni, és azt gondolják róluk, hogy úgy sem az lesz, mint amit mondanak. A színész azon a véleményen van, miszerint ismét kinyitható a politika, és így egyre több olyan ember is csatlakozhat hozzájuk, akik eddig távol tartották magukat ettől a világtól. Soron kívül Döntött a bíróság: elektromos rollerrel is elkövethető az ittas járművezetés

Arról, hogy a Tisza Pártban egyelőre szinte kizárólag Magyar Péter látható, azt mondta, a pártelnök egy aszteroida, és neki lesznek még kisebb kísérő bolygói, ennyi idő alatt nem lehet annyi embert találni, akik hozzá hasonlóan tehetségesek. Az építkezés lassabb folyamat, ráadásul Rogán Antal meg Kubatov Gábor „minden reggel úgy kel, hogy ma húsz embert be kell építeni a Tisza Pártba, és így nagyon leszűkül az a kör, ahonnan kiválogathatók a megfelelő emberek”.

„Minden pillanatban meg akarják csáklyázni ezt a hajót” – jegyezte meg a Népszavának. Nagy Ervin mindemellett arra utalt: vannak információs források, amelyekből „az ember ki tudja sakkozni, hogy eddig ki, hol és mit csinált”. Ennek ellenére úgy látja, száz embert is küldhet soraik közé a hatalom, akkor sem tudják már megállítani őket, mivel a társadalom mélyebb rétegeiben elindult egy változás. Állítása szerint tisztában van vele, hogy lesznek lejárató kampányok, de „a kocka már el van vetve”.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Németh Szilárd, a Fidesz politikusa kritikával illette azokat, akik a rezsicsökkentést támadják. Megdöbbentőnek tartja, hogy a hazai baloldal ebben a kérdésben is Brüsszel mellett áll. Kiemelte: Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc is a rezsicsökkentést támadja, noha azt ők is igénybe veszik. Míg ebben a cikkben arról írtunk, hogy a Tisza Párt vezetője nem tett feljelentést volt barátnője, Vogel Evelin ellen, s mint kiderült, nyomozás sem indult.

Nehéz helyzet előtt áll a Fővárosi Közgyűlés: ha nem cselekednek sürgősen, a kormányhivatal fog helyettük

Ha a főpolgármester és a közgyűlés nem oldja meg sürgősen a problémát, akkor a kormányhivatal fog beavatkozni.