Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szoboszlai Dominik a két gólja után: „Ezek vagyunk, védekezünk, harcolunk”

Szoboszlai Dominik kiváló teljesítménnyel és két góllal járult hozzá a magyar válogatott legutóbbi sikeréhez a Nemzetek Ligájában.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (j) és a bosnyák Esmir Bajraktarevic a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Bosznia-Hercegovina - Magyarország mérkőzésen Zenicában, a Bilino Polje Stadionban 2024. szeptember 14-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Marco Rossi kezdőcsapata nagyon rendben volt Bosznia-Hercegovina ellen, és miután Hollandia vereséget szenvedett Németországban, még a 2. helyre is van esély a csoportunkban, bár Marco Rossi szövetségi kapitány mindezt neccesnek érzi.

A csapat összességében meggyőző győzelmet aratott idegenben, ami kapcsán Orbán Viktor miniszterelnök is üzent. Nem lehet kérdés, hogy a meccs embere Szoboszlai Dominik volt, aki az M4 Sport kamerái előtt beszélt arról, miről is szól a magyar válogatott játéka. Soron kívül Döntött a bíróság: elektromos rollerrel is elkövethető az ittas járművezetés

Külön kiemelte, ezek ők, akik védekeznek, harcolnak, párharcokat nyernek, illetve ott vannak a másiknak, ha kell. A Liverpool sztárja nemcsak a pályán, hanem azon kívül is nagyon fontos szerepet tölt be a válogatott életében. Hiába jár még mindig csak a 20-as évei első felében, minden karaktere megvan ahhoz, hogy vezérként vezesse a válogatottat.

„Ezek vagyunk, védekezünk, harcolunk, párharcokat nyerünk, ott vagyunk a másiknak, hogyha kell. Nagyon kemény meccs volt, de örülök a csapat minden tagjának, a bemutatkozó Szűcs Kornélnak, mindenkire szükség van. Meccsről meccsre haladunk, most pedig csak az volt a cél, hogy a kiemelkedő holland mérkőzést megkoronázzuk egy győzelemmel, ez sikerült”