Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rossi neccesen érzi a magyar válogatott második helyét Németország mögött, de várjuk ki a végét

Marco Rossi jelenleg nehezen tudja elképelni, hogy a magyar válogatott szerzi meg a második helyet a csoportjában a Nemzetek Ligájában.

...svg content...Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya (j) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Bosznia-Hercegovina - Magyarország mérkõzésen Zenicában, a Bilino Polje Stadionban 2024. szeptember 14-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Távolról sem lehet azt mondani, hogy szerencsés csoportba került volna a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában. Németország és Hollandia a világ legjobb csapatai között szerepelnek, míg Bosznia-Hercegovina képes meglepetést okozni.

A németek elleni súlyos vereségből kár kiindulni, tudjuk, hogy mi történt Németországban, majd a bosnyákok egyszerűen megúszták a Puskás Arénában, addig Hollandia veresége alig pár percen múlott, szóval egyik meccsen sem állt mellénk a szerencse. Soron kívül Döntött a bíróság: elektromos rollerrel is elkövethető az ittas járművezetés

Bosznia-Hercegovinában azonban kijött a lépés, miénk lett a 3 pont Szoboszlai Dominik duplájával. A magyar válogatott csapatkapitányának első gólja igazán technikás volt, addig a büntetőt úgy vágta be, ahogyan azt kell.

Marco Rossi szövetségi kapitány hangsúlyozta, a magyar egy olyan válogatott, mely minden labdáért megküzd, és ez most sem volt másképp. Még mindig van esélyünk a rájátszásra, ami nagy eredmény lenne egy ilyen csoportban, bár azt Rossi nehezen tudja elképzelni, hogy Hollandiát lenyomjuk.

„Mi egy olyan válogatott vagyunk, amely megküzd minden labdáért, fut minden labdáért, és így tud érvényesülni, mérkőzéseket nyerni. A csoport jelenlegi állását tekintve megvan az esélyünk, hogy a rájátszásba jussunk, de azért nehéz elképzelni, hogy Hollandia mellett a második helyért küzdjünk majd a végén.” – idézte az mlsz.hu.

Nehéz helyzet előtt áll a Fővárosi Közgyűlés: ha nem cselekednek sürgősen, a kormányhivatal fog helyettük

Ha a főpolgármester és a közgyűlés nem oldja meg sürgősen a problémát, akkor a kormányhivatal fog beavatkozni.