Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Orbán Viktor üzenete Szoboszlai Dominik két gólja után

A magyar miniszterelnök sem hagyta szó nélkül a Bosznia-Hercegovina elleni 2-0-s győzelmet, ami még sokat érhet.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és a bosnyák Esmir Bajraktarevic a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Bosznia-Hercegovina - Magyarország mérkõzésen Zenicában, a Bilino Polje Stadionban 2024. szeptember 14-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi erős csapatot küldött fel a pályára hétfő este a Nemzetek Ligájában azt követően, hogy a hollandokkal szemben majdnem nyertek. Kevésen múlt a 3 pont megszerzése, de a futball mindig kiszámíthatatlan, sosem tudni, mit hoz a vége.

Szoboszlai Dominikék türelmesek maradtak a bosnyákok ellen, jól védekeztek, és a gólok sem maradtak el. Időről időre Dominiket is kikezdik a szurkolók egy része, ám most megint elhallgattatta ezeket a negatív hangokat, ezúttal két góllal. Soron kívül Reagált a Fidesz, hogy az Európai Néppárt szerint Orbán Viktornak mennie kell

Ugyanannyi pontunk van, mint Hollandiának, akikkel még játszani fogunk, mely sorsdöntőnek ígérkezik, akárcsak a német visszavágó. Elnézve a csapat formáját, annak lendületét, mindkét mérkőzésen van keresnivalónk.

Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is figyelte az eseményeket és üzent a meccset követően. „Bravó! Megjöttünk.” – írta a posztjában a Facebook oldalán a kormányfő, aki ugyancsak büszke a nemzeti csapatunkra.