Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,734 $

Dibusz elmondta, mi történt Szoboszlaival a kirúgásnál a hollandok ellen

Dibusz Dénes elmagyarázta, mi is történt Szoboszlai Dominikkel a kirúgásnál, ami miatt szabálytalanságot intett a játékvezető Hollandia javára.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. október 11-én. Magyarország-Hollandia 1-1. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Orbán Viktor is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket a Puskás Arénába a Nemzetek Ligája csoportmeccsén. Hiába a hollandok fölénye, a klasszis játékosok, sokáig vezetett a magyar csapat, és nem érdemtelenül.

Sallai nagy gólt lőtt, bár már a kapufával jelezte, hogy komoly gondokat okozhatnak. Így is lett, és ugyan emberelőnybe került a végén Rossi csapata, Koemanék ki tudtak egyenlíteni, ami többek között Szoboszlai Dominik számára is fájó volt. Soron kívül Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

A Liverpool sztárja az egyik szabálytalanságnál szintén a középpontban kapott helyet, ami miatt a játékvezető 8 méterre a kaputól rendelt el szabadrúgást. Ez akár sokba is kerülhetett volna, de szerencsére Dibusz résen volt, aki az M4 Sportnak elmondta, mi történt.

„Ami a közvetett szabadrúgást illeti… volt egy kirúgásvariációnk, amit már megcsináltunk egyszer, így kérdeztem Szoboszlait, mi legyen, mondta, hogy ugyanaz, aztán nem kapta meg a várt nyomást, elfelejtette, hogy én nem értem hozzá a labdához. Jött ebből egy közvetett szabadrúgás, de szerencsére azért nem fizettünk nagy árat.” – idézte Dibuszt a Nemzeti Sport.

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.

Dibusz elmondta, mi történt Szoboszlaival a kirúgásnál a hollandok ellen

Dibusz Dénes elmagyarázta, mi is történt Szoboszlai Dominikkel a kirúgásnál, ami miatt szabálytalanságot intett a játékvezető Hollandia javára.