Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,734 $

A holland szövetségi kapitányt is lenyűgözte Szoboszlaiék játéka

Ronald Koeman szerint összességében igazságos eredmény született, nem mondaná azt, hogy győzelmet érdemeltek volna, hiába a nagyarányú labdabirtoklás.

...svg content...Fotó: Pályára lépnek a magyar válogatott játékosai a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkõzés elõtt a Puskás Arénában 2024. október 11-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi egy igen erős csapatot küldött fel a pályára Hollandia ellen péntek este a Nemzetek Ligájában, a kezdőben Sallaival, aki kiváló választás volt, és nemcsak a kapufája, valamint a gólja miatt. 1-1 lett a vége, és miután egészen közel jártunk a történelmi sikerhez, Sallai sem tudott felhőtlenül boldog lenni.

Szoboszlai Dominik sem mosolygott túl sokat, hiszen karnyújtásnyira voltunk attól, hogy mindhárom pont nálunk landoljon Puskás Arénában. Rossinak szintén van emiatt hiányérzete, addig a rivális csapat edzője úgy érzi, igazságos eredmény született. Soron kívül Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

„Összességében igazságosnak mondható a döntetlen, mert hiába játszottunk fölényben, kevés helyzetet tudtunk kialakítani, nem tudtuk megjátszani a támadó középpályásainkat.” – ismerte el a holland szövetségi kapitány. Koeman szerint is nagyot küzdöttek a magyarok, és elárulta, mi kellett volna ahhoz, hogy legyőzzék őket.

Váratlanul a kiállítás hozta meg a hollandok egyenlítő gólját, hiába voltak kevesebben. Ettől függetlenül Koeman hangsúlyozta, ezek azok a mérkőzések, amiket meg kellene nyerniük, és miután Németország legyőzte a bosnyákokat, lépéselőnybe kerültek.

„A magyarok nagyot küzdöttek, nekünk több fineszre lett volna szükségünk ahhoz, hogy több helyzetünk legyen ellenük. A kiállítás után viszont kihoztuk a maximumot a lehetőségeinkből, ezért nem tudok felróni semmit a játékosaimnak, de mindent egybevetve azt gondolom, hogy az ilyen mérkőzéseket meg kellene nyernünk.” – idézte az mlsz.hu a holland szakembert.

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.

Dibusz elmondta, mi történt Szoboszlaival kirúgásnál a hollandok ellen

Dibusz Dénes elmagyarázta, mi is történt Szoboszlai Dominikkel a kirúgásnál, ami miatt szabálytalanságot intett a játékvezető Hollandia javára.