Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,754 $

Szoboszlai Dominik elismerte a hibáját a hollandok ellen

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya inkább nem idézi a csapattársait, miket mondtak, miután hibázott a hollandok ellen a kapuskirúgásnál.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Hollandia mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. október 11-én. Magyarország-Hollandia 1-1. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai is ott volt a kezdőben Hollandia ellen a Nemzetek Ligájában, akárcsak Sallai, aki először egy kapufával, majd egy góllal hívta fel magára a figyelmet. Végül 1-1-gyel mentek le a felek a pályáról, mely csalódás is, hiszen megérdemeltük volna a győzelmet.

„A meccs előtt azt mondtam a fiúknak, hogy minőségbeli különbség lehet a két csapat között, de akaratbeli nem, csak a mi javunkra. Azt akartuk, hogy látszódjon, képesek vagyunk egymásért küzdeni. Jó úton haladunk, a bosnyákok ellen így kell folytatni.” – idézte az MLSZ Twitter oldala Szoboszlait a mérkőzés után.

Marco Rossi dicsérte a csapatot, és Szoboszlai szerint is megmutatták, hogy képesek egymásért küzdeni. Egy nagyon harcias válogatott küzdött a Puskás Arénában a világ egyik legerősebb válogatottja ellen.

„Szerettük volna, ha a külső szemlélő számára is látszik rajtunk a harciasság, szerintem ma megmutattuk, hogyan tudunk egymásért küzdeni.” – mondta az M4 Sport kamerái előtt a Liverpool sztárja, aki elismerte, hibázott, melyből majdnem gól született, de szerencsére Dibusz is a helyén volt.

Szoboszlai Dominik elismeri a hibáját

A Liverpool sztárja nem tagadja, hibázott a kapuskirúgásnál, amikor az ötösig elvitte a labdát. Többeknek a döbbenet ült ki az arcán, mivel alig 8 méterre a kaputól járt a szabadrúgás ezért Hollandiának, de szerencsére nem született belőle gól.

„Például volt egy szituáció, amit elrontottam, amikor az ötösig elvittem a labdát… hallani kellett volna mindenkinek a hangját, milyen mondatok hangzottak el, most nem ismételném meg.” – idézte az Nemzeti Sport a magyar sztár, aki elárulta, a németek ellen úgy mentek ki, hogy egy az egyben letámadták az ellenfelet a pályán, majd ki is jött a minőségbeli különbség.

Szoboszlai szerint ott rájöttek, hogy azok nem ők, hanem sokkal inkább a tolódás, harc, a küzdés hívei. Kihangsúlyozta, mindig is volt önbizalmuk és hitük, de a Németország elleni mérkőzés után ezen dolgozniuk kellett.

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.