Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,19 Ft
Euró
400,35 Ft
Font
478,89 Ft
Bitcoin
60,897 $

Dancing with the Stars: Tóth Gabi megérkezett, nem is akárhogyan (videó)

Leforgatták az első táncjeleneteket Tóth Gabival és párjával, Papp Máté Bencével, akik nem titkoltan, nyerni akarnak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Erre jó esélyük lehet, mivel Papp Máté Bence profi táncos, Gabi pedig táncosnak készült, így messze nem onnan indul, mint a riválisai. Ugyanakkor a nézők döntenek, és mint azt láthattuk a tavalyi szezonban, nem mindig a legjobb páros nyeri a versenyt.

Krausz Gábort is nagyon meglepte, hogy övék lett a győzelem, és noha Mikes Anna valóban az egyik legjobb, a séfnél azért voltak tehetségesebbek is. A végén mégis őt hozták ki győztesnek, és most arra készülnek, hogy az Ázsia Expresszben is taroljanak. Soron kívül Undorító dolgokat művelt óvodáskorú rokonával egy miskolci fiatal

Gabi követi Gábort a Dancingben, és eddig minden jól megy, annak ellenére is, hogy a Sztárban Sztár All Starsban szintén ott van a versenyzők között. Ez a kettős terhelés több mint kemény, ugyanakkor nem vesz vissza az énekesnő.

Alább láthatjuk, hogy Gabi valóban nem nulláról indult, távolról sem, és már csak az a kérdés, mennyire lesz szimpatikus a nézőknek, illetve a zsűri hogyan értékeli őt a táncmúltja miatt. Valószínűleg nála magasabbra teszik majd a lécet emiatt, ami újabb teher.