Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,65 Ft
Euró
399,27 Ft
Font
476,57 Ft
Bitcoin
62,877 $

Szoboszlai Dominik célja a Liverpoollal a Bajnokok Ligája és a Premier League megnyerése

Ambiciózus terveket szőtt a magyar klasszis!

...svg content...Fotó: MTI/AP/Luca Bruno
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MTI közlése szerint Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar játékosa, nagy ambíciókkal vágott neki a szezonnak, hiszen mind a Premier League, mind a Bajnokok Ligája megnyerése a célja. A 23 éves középpályás a Men in Blazers médiavállalat YouTube-interjújában úgy fogalmazott:

„Gyerekkoromban az volt a célom, hogy én is a pályán hallgathassam a BL-himnuszt, aztán az, hogy gólt szerezzek. Aztán válogatott akartam lenni, majd csapatkapitány. Mindegyiket elértem, most a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját akarom megnyerni a Liverpoollal. Szóval nagy céljaim vannak, de mindig olyanokat tűzök ki magam elé, amelyek reálisak” Soron kívül DK-s politikus zavarta meg Orbán Viktor strasbourgi beszédét egy bekiabálással, biztonsági őrök teperték a földre (videó)

A Liverpool 8-as mezét viselő játékos arról is beszélt, milyen tanácsot adna fiatalabb önmagának. Elmondta, hogy a legnehezebb feladatok közé tartozik a pályán kívüli élet, amikor fiatalon el kell hagyni a családot, és egy idegen országban nyelvtudás nélkül kell boldogulni.

„És persze ott vannak az edzések, hiszen nem te vagy az egyetlen, aki a Liverpool játékosa akar lenni. Lépésről lépésre kell haladni, fel kell kerülni az első csapatba, utána elmenni egy másik bajnokságba, és ha minden jól megy, akkor jöhet a Liverpool”

Kiemelte, az út nem ér véget a Liverpoolhoz való érkezéssel, hiszen hétről hétre bizonyítani kell a teljesítményt, és meg kell küzdeni a csapatba kerülésért. A Liverpool Arne Slot irányítása alatt – aki nyáron vette át Jürgen Klopp helyét – a Premier League-ben eddigi hét mérkőzéséből hatot megnyert, így a címvédő Manchester City előtt vezeti a tabellát. A Bajnokok Ligájában eddig 100 százalékos teljesítménnyel állnak, Szoboszlai pedig idénybeli eddigi egyetlen gólját az AC Milan ellen szerezte.

Orbán Viktor Strasbourgban: aki bejutott az unió területére, az soha nem fog kimenni onnan

A migráció okozta problémákra is felhívta a figyelmet a miniszterelnök a Strasbourgban tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján.