Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,65 Ft
Euró
399,27 Ft
Font
476,57 Ft
Bitcoin
62,877 $

Még a Real Madrid is megszólalt Iniesta visszavonulása kapcsán

A Real Madrid is megszólalt Iniesta visszavonulása kapcsán.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Gerard Reyes
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Andrés Iniesta bejelentette, hogy visszavonul a profi labdarúgástól. Mások mellett pedig most a Real Madrid is kiadott egy hivatalos közleményt a legendás játékos bejelentése kapcsán.

A klub egy, az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott: Soron kívül DK-s politikus zavarta meg Orbán Viktor strasbourgi beszédét egy bekiabálással, biztonsági őrök teperték a földre (videó)

„A Real Madrid C. F., annak elnöke és igazgatótanácsa szeretné kifejezni elismerését, csodálatát és szeretetét a spanyol és a világ labdarúgás egyik legnagyobb legendája iránt”

Úgy folytatták:

„Andrés Iniesta a pályafutása során elnyert számos trófea mellett a labdarúgásával és az értékeivel is gazdagította a sportágat. A 2010-es dél-afrikai világbajnokság döntőjében szerzett ikonikus gólja örökre megmarad minden spanyol szurkoló emlékezetében.
A Real Madrid sok szerencsét kíván neki és családjának életének új fejezetéhez.”

Egyelőre nem tudni, hogy mit tervez a jövőben a 40 éves profi játékos, akinek neve jóformán egybeolvadt a Barcelonával. Hosszú és mesés karrierje során csak a Barcelona színeiben 442 mérkőzésen lépett pályára, de játszott Japánban és a Közel-Keleten is.

Orbán Viktor Strasbourgban: aki bejutott az unió területére, az soha nem fog kimenni onnan

A migráció okozta problémákra is felhívta a figyelmet a miniszterelnök a Strasbourgban tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján.